Ihlaralılar Mevcut Belediye Başkanından Kurtulmak İçin Gün Sayıyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ihlaralılar Mevcut Belediye Başkanından Kurtulmak İçin Gün Sayıyor!
 Ihlara halkı, bölgenin ve Aksaray'ın en önemli turizm noktası olan Ihlara kasabasının makus talihinin bir türlü değişmediğini dile getirirken, 2019 yerel seçimleri sonrası seçilerek Ihlara Belediye Başkanı olan Ahmet Dinç'in pasif bir Belediye Başkanı olduğunu iddia ederek, "Ihlara'nın makus talihi ne zaman değişecek" ifadelerini kullanıyor.

 Ihlara beldesinde seçim çalışmaları hız kazanırken şimdiden 4 aday yoğun kulis çalışmalarına ve seçim gezilerine devam ediyor. Diğer taraftan Ihlara halkı bir an evvel mevcut belediye başkanından kurtulmak için gün sayıyor. 

 Aksaray'da 2024 yerel seçimler öncesi belde ve ilçelerde hareketlilik başladı. Bu hareketlilik özellikle Aksaray'ın ve Kapadokya'nın en önemli turizm merkezi olan Ihlara kasabasında yoğun bir şekilde hissediliyor.

 "Ahmet Dinç'in Dışındaki Adayların Hangisi Olursa Razıyız" 

Ihlara beldesinde şimdiden 4 tane belediye başkan aday adayı sessiz sedasız çalışırken, bu 4 belediye başkan aday adayını destekleyen vatandaşlar, '2024 yerel seçimlerinde mevcut Belediye Başkanı Ahmet Dinç'in dışındaki adayların hangisi olursa razıyız' söylemlerinde bulunuyor.

 "Ihlaralı Vatandaşların İddiası: Belediye Başkanı İnsanları Azarlıyor, Tepeden Bakıyor"

 Haber merkezimize ulaşan birçok Ihlaralı vatandaş, mevcut belediye başkanının bir ego ve kibir abidesi olduğunu iddia ederek, ikili ilişkilerinde vatandaşlara tepeden baktığını, insanları azarladığını ve terslediğini öne sürüyor.

 Öte yandan özellikle Ihlara'da eski pazaryeri diye bilinen alanda Ihlara beldesinin atık ve kanalizasyon sularının biriktiğini belirten vatandaşların iddiasına göre, elektrik parasının yüksek gelmesi gerekçesiyle arıtma çalıştırılmadan Melendiz Çayı'na atık sular pompalanıyor. 

 Bir hayırsever vatandaş, konuk evi yapılması için bağışta bulunmasına rağmen Başkan Dinç'in müsriflik yaparak, konuk evine belediyeyi taşıdığı, eski belediyenin ise atıl bir şekilde kaderine terk edildiği de gelen iddialar arasında bulunuyor.  

Ihlaralıların iddiasına göre, Ihlara beldesindeki seyir terası ve 1 numaralı girişin etrafında çöp yığınları oluşurken, çok sayıda turistin geldiği bölgede belediye hizmetleri de aksıyor. 

 "Ihlara'nın Makûs Talihini 2024 Yerel Seçimlerinde Değiştireceğiz" 

2019'dan günümüze mevcut belediye başkanının Ihlara'ya hiçbir faydası olmadığı gibi kişisel egosu hırsları ve kaprisi ile Ihlaralıları canından bezdirdiğini dile getiren Ihlaralı vatandaşlar, 'Ihlara'nın makûs talihi inşallah 2024 Mart yerel seçimlerinde değişecek, değiştireceğiz" ifadelerini kullanıyor. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Görev Süresi Dolan Okul Müdürlerinin Yerine Atanan Yeni Okul Müdürleri Belli OlduÖnceki Haber

Görev Süresi Dolan Okul Müdürlerinin Yer...

Jandarmadan Yasadışı Kenevir Ekimine Nokta Atışı OperasyonSonraki Haber

Jandarmadan Yasadışı Kenevir Ekimine Nok...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar