“İl Başkanlığına Aday Olmayacağım”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“İl Başkanlığına Aday Olmayacağım”
MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, 17 Eylül Pazar günü yapılacak olan 14. Olağan İl Kongresinde yeniden aday olmayacağını açıklayarak, "MHP Aksaray İl Başkanlığı görevim, 17 Eylül 2023 Pazar Günü yapacağımız 14. Olağan İl Kongresi ile sona erecektir" dedi.

Başkan Çölkesen, 17 Eylül Pazar günü yapılacak olan 14. Olağan İl Kongresi'nde aday olmayacağını açıklayarak, 5 buçuk senedir yaptığı MHP İl Başkanlığı görevinin son bulacağını duyurdu.

 

"İlk Defa Üst Üste İki Dönem Partimiz, Oyumuzu Artırarak Milletvekili Çıkarmıştır" 

Başkan Çölkesen, "İl Başkanı olarak görev yaptığım süre içinde üç önemli seçim yaşadık ve Aksaray tarihinde ilk defa üst üste iki dönem partimiz, oyumuzu artırarak milletvekili çıkarmıştır. Yine 2019 yerel seçimlerinde; MHP, Aksaray genelinde yüzde 34 oy alarak tarihinin en yüksek oy oranına ulaşmıştır ve partimiz 6 Belediye Başkanlığı kazanmıştır. Partimiz tüm ilçelerde birer tane olmak üzere toplam 10 İl Genel Meclisi Üyesi çıkarmıştır. Bu başarı tüm il teşkilatlarımızın ve hepimizin başarısıdır" dedi.

 

"Bugünden Sonra da Bahçeli'nin Emrinde, İl Teşkilatımızın Yanında Olacağımı Belirtiyorum" 

Üç hilale ve davaya leke sürmeden, iki dönem başarıyla görev yürüttüğünü ifade eden Başkan Çölkesen, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’den ve Genel Başkan Yardımcılarımızdan duymanın gururu ile görevimi devredeceğim. Bu süreçte birlikte çalıştığımız Milletvekilimize, teşkilatımızın her kademesinde yer alan tüm dava arkadaşlarımıza, vatandaşlarımızın taleplerine samimiyetle yardımcı olmaya çalışan kurumlarımızın çok değerli müdürlerine ve bizlerin sesi olan değerli basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Bugünden sonra da Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli'nin emrinde, İl Teşkilatımızın yanında olacağımı belirterek Aksaraylı hemşehrimize ve dava arkadaşlarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah herkesten razı olsun" ifadelerini kullandı. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TZOB Genel Başkanı Bayraktar: “Mazota Verilen Destek Oranı Artırılmalıdır”Önceki Haber

TZOB Genel Başkanı Bayraktar: “Mazota Ve...

Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvan Sayısı AzaldıSonraki Haber

Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvan Sayısı Azald...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar