İnceöz Ve Erel’in Meclis’teki Odalarına Hangi Yeni Milletvekilleri Yerleşecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İnceöz Ve Erel’in Meclis’teki Odalarına Hangi Yeni Milletvekilleri Yerleşecek
Aksaray’ın 28’nci dönem Milletvekili Genel Seçimleri için partileri tarafından aday gösterilmeyen AK Parti Milletvekili İlknur İnceöz ve İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel, Meclis’teki odalarını topluyor.

14 Mayıs 2023 Pazar günü birlikte yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Türkiye sandığa gitmeye hazırlanırken, milletin meclisi TBMM’de de yeni dönem için hazırlıklar sürüyor.

Türkiye,  5 yıl boyunca görev yapacak 13’ncü cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyelerini seçecek. Seçime 8 gün kala Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM)  yeni dönem için hazırlıklar hız kazandı. 14 Mayıs 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için partisi tarafından aday gösterilmeyen veya aday olmayan 319 milletvekili,  Meclis’teki odalarını toplamaya başladı.

Aksaray’da 27’nci dönem İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel ve 23, 24, 25, 26 ve 27’nci dönem AK Parti Milletvekili İlknur İnceöz’de partileri tarafından aday gösterilmeyen vekiller arasında yer alıyor.  Yeni döneme hazırlanan mecliste odalarını boşaltan 319 milletvekili arasında uzun yıllardır (5 dönem)  vekillik yapan İlknur İnceöz ve Ayhan Erel’de yer alıyor.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerle milletvekilliği sona erecek olan Aksaray’ın vekilleri İnceöz ve Erel, Meclisteki odalarını toplarken,  yeni dönemde Meclis odalarına kimlerin yerleşeceği merak ediliyor. Kamuoyunda bundan sonraki hayatlarında ne yapacakları da merak konusu olan iki vekilin, Ankara’da birçok sayıda misafir ağırladıkları Meclisteki odalarından ayrılırken burukluk yaşadığı ifade ediliyor.

Yeni dönem için aday gösterilmeyen ve aday olmayan milletvekilleri tarafından boşaltılan odalar tadilat ve temizlikten geçiriliyor. Meclis odalarına hangi milletvekillerinin yerleşeceği ise çekilen kura ile belirlenecek. Özel Haber: Dilek Eyüboğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaz Kış Fark Etmiyor Aktarlarda Zayıflama Ürünleri Yok SatıyorÖnceki Haber

Yaz Kış Fark Etmiyor Aktarlarda Zayıflam...

Lider İlk Yarıyı Moralli Kapattı: Aksaray Bld Spor 1 Bursa Yıldırım Spor 0Sonraki Haber

Lider İlk Yarıyı Moralli Kapattı: Aksara...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar