İyi Başladı Kötü Bitti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İyi Başladı Kötü Bitti
TFF 3. Lig ikinci grupta 2.lig yükselme Play-Off müsabakalarının ilk maçında 68 Aksaray Belediyespor kendi sahasında Iğdır FK’yı  konuk etti. İlk yarıda skoru 2-0’a taşıyan Aksaray Belediyespor, 2. Yarıda farkı koruyamayınca Iğdır’ın son 10 dakikada attığı 2 gol ile sahadan berabere ayrıldı. Aksaray Belediyespor  2. Lig umutlarının Iğdır’da oynanacak müsabakaya bıraktı. 

Umutlar Iğdır’a Kaldı

Her iki takımın da kazanmak istediği kritik mücadele hakemin başlama düdüğü ile başladı. 2. Lig yolunda ilk sınavını veren her iki takım da maça kontrollü başladı. Iğdır deplasmanına avantajlı bir skorla gitmek isteyen 68 Aksaray Belediyespor maçın ilk 15 dakikasında yakaladığı kontrataklarla orta saha ve kanatları kullanarak rakip kalesinde tehlikeli gol pozisyonları yakaladı.

Maçın 17. dakikasında hava topu ile Iğdır ceza sahası içerisinde buluşan Aksaray Belediyesporlu oyuncu Mervan Yiğit net gol pozisyonundan yararlanamadı. 31. dakikada Iğdır ceza sahasına yakın bir noktada topla buluşan Mervan Yiğit meşin yuvarlağa sert vurdu. Top kale direğine çarparak i filelerle buluştu meşin yuvarlak 68 Aksaray Belediyespor bu golle 1-0 öne geçti. Golden 4 dakika sonra bu kez 68 Aksaray Belediyespor’da Gürcan Gözüm ceza sahası içerisinde ikili mücadelede kazandığı topu çok şık bir hareketle rakip kaleye gönderdi dakika. 35. Dakikada Aksaray Belediyespor skoru 2-0’a çıkardı.

İlk yarının sonlarına 3 dakika uzatma süresi eklendi.Uzatma dakikalarında Iğdır FK. ilk uyarıda 1 gol  atabilmek için Aksaray Belediyespor ceza sahasında etkili paslarla tehlikeli pozisyonlar yakalasa da  değerlendiremedi. İlk yere Aksaray Belediyespor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

2. Yarı Kötü Bitti

Maçın 45. Dakikasına konuk Iğdırspor iki oyuncu değişikliği ile başladı. Maçın ikinci yarısının hemen başında golü düşünen konuk ekip Iğdırspor ikinci yarıda daha etkili oyun sergiledi. Maçın 48. dakikasında Iğdırspor’un yakaladığı net gol pozisyonuna Aksaray Belediyespor Kalecisi Serkan izin vermedi. Her iki takım da maçın ikinci yarısında golü isteyen, yüksek tempolu bir oyun sergilerken; maçın 67. dakikasında 68 Aksaray Belediyespor yakaladığı net gol pozisyonundan yararlanamadı.

Karşılaşmanın 88. dakikasında konuk ekip Iğdırsporun gol arayışları sonuç verdi.  Duran topla Aksaray Belediyespor kalesine serbest vuruş kullanan Iğdırlı oyuncu 88 Abdullah Solmaz, Iğdırsporun golünü Aksaray Belediyespor'un filelerine gönderdi.

Dördüncü hakem maçın 90 dakikalık normal süresine 4 dakika uzatma süresi ekledi. Maçın uzatma dakikalarında Iğdırspor’a beraberliği getiren golü 71 numarayla oynayan Okan Baydemir  attı. 90+ 2’de skor 2-2’de eşitlendi. Karşılaşmanın son dakikalarında da skor değişmeyince. Her iki takımda. 2-2 beraberlikle soyunma odalarına döndü. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Paletimde Aksaray’ın Renkleri Sergisi AçıldıÖnceki Haber

Paletimde Aksaray’ın Renkleri Sergisi Aç...

Çevre Dostu Okullar Projesi BaşladıSonraki Haber

Çevre Dostu Okullar Projesi Başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar