İYİ Parti 4 Aralık'ta Merkez İlçe Yönetimini Belirleyecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti İl Teşkilatında 4 Aralık'ta yapılacak olan Merkez İlçe Başkanlığı seçimine hazırlanan mevcut Başkan Polat Açıkgöz ve Başkan Adayı Osman Yılmaz partililer ve kamuoyuna seslendi.

 İki İsim Başkanlık İçin Yarışacak

Yurt genelinde 3. Olağan Büyük Kongresine hazırlanan İYİ Parti'nin 4 Aralık'ta Aksaray'da yapılacak olan Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde aday olduğunu duyuran Osman Yılmaz ve mevcut başkan Polat Açıkgöz bir kez daha kamuoyuna seslendi. Mevcut başkan Polat Açıkgöz tekrar aday olmadığı belirterek, 400 delegenin isimlerinin askıya çıkarıldığını duyurdu. 4 Aralık Pazar günü Aksaray Kültür Merkezinde yapılacak olan seçime davette bulunan Açıkgöz, seçime aday olarak iki isimin katılacağını ve her ikisine de başarılar dilediğini kaydetti.

Açıkgöz: Seçimlerde Aday Değilim

Yeniden aday olmayacağına dikkat çeken Açıkgöz, “Bilindiği gibi genel merkez tarafından alınan 3. Olağan Kongre kararıyla merkez ilçemizde delege seçimi yaptık. Pazar günü itibariyle belirlenen delegelerimiz askıya alınmıştır. Yarın akşam 17.00'ye kadar askıda kalacaktır. 4 Aralık Pazar günü Aksaray Kültür Merkezinde Merkez İlçe Kongremiz yapılacak. 400 delegemizle, kendilerine tek tek bilgi vererek seçime gidiyoruz. Süreç Aksaray'ımız ve partimiz için hayırlı olsun. Daha önce de söylediğim gibi, ben Merkez İlçe Başkanlığına tekrar aday değilim. İki arkadaşımız başvurdu. Bu bir bayrak yarışıdır. Allah yollarını açık etsin" dedi.

“Biz De Teşkilatımız Da Çok Heyecanlı “

Merkez İlçe Başkan Adayı Osman Yılmaz ise büyük ihtimalle tek listeyle seçime gidileceğini belirtti. 400 delegenin seçinin yapıldığını ve bu delegelerle birlikte kongreye gideceklerini anımsatan Yılmaz, “Diğer ağabeylerimizin adaylıktan çekilip çekilmediği konusunda emin değilim ama tek liste ve tek adayla seçime gideceğimizi umuyorum. Tüm üyelerimiz kongremize davetlidir. Hem orada tanışmış oluruz hem de sohbet etmiş oluruz. Aksaraylı hemşerilerimizin katılımlarının yüksek olmasını temenni ediyorum. İnşallah iyi şeyler olacak. İYİ Parti her geçen gün büyüyen bir parti, genç ve dinamik teşkilatımızla sıkmadık el, çalmadık kapı, almadık gönül bırakmayacağız. Biz heyecanlıyız, teşkilatımız heyecanlı… Hayırlısı ne ise o olsun" diye konuştu. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Koçaş: “Burası Er Meydanı Aday Olmak İsteyen Buyursun Gelsin”Önceki Haber

Koçaş: “Burası Er Meydanı Aday Olmak İst...

Jandarma Zehir Tacirlerine Göz AçtırmıyorSonraki Haber

Jandarma Zehir Tacirlerine Göz Açtırmıyo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar