İYİ Parti Belediye Başkanı Adayı Karacaer: “Aksaray Artık Bir Değişim İstiyor”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Aksaray'ın değişim istediğini ifade ederek, "Vatandaş bizi kabullendi, biz şu anda mevcutta en iyi en güçlü alternatifiz" dedi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti'den Aksaray Belediyesi Başkan Adayı olan Tuğrul Karacaer, önemli açıklamalarda bulundu. Aksaray'ın değişim istediğini ifade eden Karacaer, sahadaki en güçlü alternatif olduğunu belirtti. 

 

"Aksaray Artık Bir Değişim İstiyor"

Aksaray'da sadece İYİ Parti açısından bir seçim atmosferi olduğunu belirten Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, "Çünkü sahada sadece biz varız. Yaklaşık ben üç aydır sahadaki seçim çalışmalarıma devam ediyorum. Sahadaki gitmem gereken bütün kritik ziyaretlerimi yaptım. Vatandaştan şu izlenimi aldım; Aksaray artık bir değişim istiyor. Bu değişimde de en baştaki şartlar Aksaray kendinden birisini, Aksaray'da doğmuş büyümüş, Aksaray'da olan birilerinin artık şehri yönetmesini istiyor. Çünkü vatandaşımızın eli çantalı dediği tabirle bu tip siyasetçilerden artık bıktıklarını, particilik adı altında Ankara'dan gönderilen siyasetçilere verilen oyların artık yettiğini söylüyorlar. Bu durumda biz vatandaşın karşısına alternatif olarak çıktık. Yaptığımız ziyaretlerde de vatandaşımıza biz diyoruz ki, burada doğduk, büyüdük. Burada yaşıyoruz, her şeyimiz burada. Kazansak da kaybetsek de şehrimizde burada sizinleyiz" dedi. 

 

"Aksaray Mevcut İktidardan Ne Yerel Olarak Ne Genel Olarak İstediği Yatırımı Alamadı"

23 senedir Aksaray Vergi Dairesi'nde görev yaptığını, adaylık için istifa ettiğini dile getiren Karacaer, "Neden aday oldunuz diye sorarsanız, bizim Aksaray sevdamız var. Bizim Aksaray için umutlarımız var. Biz artık Aksaray'ı 20 yıldır yöneten zihniyetin değişmesi gerektiğini düşünüyoruz. Artık Aksaray'a farklı bir el değmesi lazım diyoruz. Aksaray medeniyetlerin beşiği, Türkiye'nin ortasında. O kadar güzel bir yerde ki ama Aksaray mevcut iktidardan ne yerel olarak ne genel olarak istediği yatırımı alamadı. Bu hizmeti, yatırımı getireceğimizi biz vatandaşlarımıza söylüyoruz, anlatıyoruz. Tabii bunlar projelerle yapılacak, projelerimiz hazırlanıyor, çoğu hazır. Aksaray'a vizyon getirecek mega projelerimizi ekibimizle mühendislerimizle, mimarlarımızla, esnaflarımızla, sanayicilerimizle yapacağız. Allah'ın izniyle 31 Mart akşamı kazanan Tuğrul Karacaer ve İYİ Parti olacak. Gerçek kazananını da Aksaray olacak" ifadelerini kullandı. 

 

"Şu anda Mevcutta En İyi En Güçlü Alternatifiz"

Vatandaş tarafından çabuk kabullenildiklerini ifade eden Tuğrul Karacaer, "Çünkü biz Aksaray'da yaşıyoruz, Aksaray'da doğup büyüdük, Aksaray'ın tozunu toprağını yuttuk, çamurunda biz yürüdük. Aksaray'ın yazında kışında biz vardık. Bundan sonra da biz olacağız. Vatandaş artık bizim gibi kendinden olan siyasetçileri istiyor. Rahatlıkla kapısını çalabileceği, derdini söyleyebileceği, görüşebileceği, sokakta gördüğü zaman merhaba diyebileceği insanlar istiyor. Biz bu tanıma çok uygunuz. Daha önce de siyasetteydik. Milletvekili adayı olduk, Turan Bey'le sahada beraberdik. Sahada da bir karşılığımız var. Tanınırlığımızda çok şükür çok yüksek. Vatandaş bizi kabullendi, biz şu anda mevcutta en iyi, en güçlü alternatifiz. Vatandaşların bizi kabulleneceğinden eminiz. Tabii ki bu noktada vatandaştan sadece oy değil destek verip bizi sahiplenmelerini istiyoruz" açıklamasında bulundu. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaraylıların Tedavi İçin Şehir Dışına Gitmesini Önlemek İçin Kurslar SürüyorÖnceki Haber

Aksaraylıların Tedavi İçin Şehir Dışına...

Fizyoterapist İçli, Kış Aylarında Artan Eklem Ağrılarının Çözümünü AçıkladıSonraki Haber

Fizyoterapist İçli, Kış Aylarında Artan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar