İyi Parti İl Başkanı Asal: Bizim Fitne İle Dedikoduyla Uğraşacak Vaktimiz Yok

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İyi Parti İl Başkanı Asal: Bizim Fitne İle Dedikoduyla Uğraşacak Vaktimiz Yok
İYİ Parti'de çatırdama olduğu, il başkanlığından istifa edeceği yönündeki iddialara İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal'dan yanıt geldi. Asal, "Bizim fitne ile dedikoduyla uğraşacak vaktimiz yok" dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal, son günlerde bazı medya organlarında İYİ Parti ve şahsına yönelik çıkan haberlerin gerçeklerden uzak, masa başı dedikodularla yorumlar üzerinden yapılmış haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, bir açıklamada bulundu. 

İl Başkanı Asal, "Tüm inananların bildiği kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'de yazan bir ayeti hatırlatayım, 'Ey iman edenler. Eğer bir fasık (yalan haber taşıyan) size bir haber getirirse onun aslını araştırın' der. Bizim dedikoduyla, söylemlerle dışarıdan partimiz üzerinde sistematik olarak yapılmaya çalışan fitneyle işimiz olmaz" ifadelerini kullandı. 

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Millet İttifakı'nın bileşenleri ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Asal, "Yapılan seçimlerin ardından Aksaraylı hemşehrilerimizin takdirleri ile Millet İttifakı'ndan İYİ Parti Milletvekili olarak seçime giren Sayın Turan Yaldır, Aksaray milletvekili seçilmiştir. Milletvekilimiz Turan Yaldır ve parti teşkilatımızın tüm bireyleriyle seçimden sonra değerlendirme toplantılarımızı büyük bir titizlikle yaptık" dedi. 

 

İYİ Parti'miz Oylarını Yükselterek İstikrarlı Yükselişini Sürdürmektedir

İYİ Parti'nin Aksaray'da en yüksek ikinci oy alan parti konumunda olduğunu belirten Asal, "Türkiye demokrasisine kurulduğu günden bu yana nefes olan, halkımızın umudu olan İYİ Parti'miz Aksaray'da girdiği her seçimde oylarını yükselterek istikrarlı yükselişini sürdürmektedir. İYİ Parti'nin kuruluşundan günümüze partimize gönül veren, destek olan, en zor zamanımızda yanımızda olan tüm üyelerimiz, delegelerimiz, önceki başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve girdiğimiz seçimlerde oylarımızı yükselterek bizlere destek olan tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu. 

 

Art Niyetli Düşünceleri Olanların Zaman Zaman Fitne ve Dedikodularına Maruz Kalmaktayız

Asal, "Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in liderliğinde İYİ Parti'miz, ülkemiz ve Aksaray'ımız genelinde iyi ve emin adımlarla büyüyerek yoluna devam etmektedir. 'Meyve veren ağaç taşlanır' misali partimiz üzerinde farklı ve art niyetli düşünceleri olanların zaman zaman fitne ve dedikodularına maruz kalmaktayız. Bu durumu da olgunlukla karşılıyoruz. Çünkü biliyoruz ki halkımızın her geçen gün artarak teveccühüyle büyüyen partimize daha öncesinde selam vermeyenler yanından yöresinden geçmeyenler, kendilerince bir hesap kitap içindeler" değerlendirmesini yaptı.

 

Bizler Dedikodulara Kulak Asmadan 2. Tur Çalışmalarına Devam Etmekteyiz

İYİ Parti Aksaray İl Teşkilatı'nın, genç ve dinamik kadrosuyla iş başında olduğunu söyleyen Asal, "Bilinmesini isterim ki bugün İYİ Parti Aksaray teşkilatını eleştirenler en ihtiyaç duyduğumuz dönemlerde yanımızda olmayanlardır. Bizler tüm üyelerimiz ve teşkilatımızla bu tür söylem ve dedikodulara kulak asmadan Milletvekilimiz Sayın Turan Yaldır ile birlikte Millet İttifakı bileşenlerimizle Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim çalışmalarına devam etmekteyiz. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin ardından parti teşkilatımızda yapmış olduğumuz toplantılarda eksik görmüş olduğumuz noktaları belirlemiş, milletvekilimiz ile gerekli notlarımızı almış bulunmaktayız" diyerek eleştirilere yanıt verdi. 

 

Partimize Destek Olan Cefakar Üyelerimize Sonsuz Teşekkür Ediyorum

İYİ Parti'ye başından bu yana destek olanlara teşekkür eden Asal, "Partimize her alanda destek olan cefakar üyelerimiz başta olmak üzere İYİ Parti'nin zor zamanlarında yanlarında olan, seçim süreci boyunca bizi destekleyen, işinden aşından ailesinden feragat eden tüm dava arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.  Haber : Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaraylı Öğrenciler Deprem Bölgesindeki Kardeş Okula Destek İçin Kermes DüzenlediÖnceki Haber

Aksaraylı Öğrenciler Deprem Bölgesindeki...

Havalar Isındı, Güvenlik İçin Motosikletli Asayiş Timleri Sahaya ÇıktıSonraki Haber

Havalar Isındı, Güvenlik İçin Motosiklet...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar