İYİ Parti İl Başkanının Hafta İçi Belli Olması Bekleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti İl Başkanının Hafta İçi Belli Olması Bekleniyor
21 Temmuz'da sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa eden İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal'ın ardından, geçen süre içerisinde Aksaray İYİ Parti İl Başkanının bu hafta içerisinde belli olacağı iddia ediliyor.

Partiye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı için İl Sekreteri Tolga Kılıç Genel Merkez'e giderek Aksaray İYİ Parti İl Başkanlığı için resmi müracaatta bulunurken il başkanlığı için eski Ülkü Ocakları Başkanı Sercan Belgemen'in de ismi geçiyor.

 

İl Başkanlığı İçin Sercan Belgemen'in İsmi Ağır Basıyor 

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sercan Belgemen'in Aksaray İYİ Parti İl Başkanlığı için ismi güçlü bir şekilde öne çıkarken, Aksaray İYİ Parti İl Başkanlığı ve yönetim kurulu için, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu'nun İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır ve il yönetimi ile istişare ederek Aksaray İYİ Parti il başkanlığına ve yönetimine atama yapması bekleniyor.

 

Pınar İzgü Gündemi Yakın Takip Ediyor 

Öte yandan geçmiş olduğumuz hafta içerisinde İYİ Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanlığı görevini uzun süredir yürüten Elife Varlı'nın, eşinin sağlık sorunlarını gerekçe göstererek İYİ Parti Kadın Kolları Başkanlığından istifa ettiği öğrenilirken, İYİ Parti Aksaray İl Teşkilatı Kurucu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Pınar İzgü'nün parti içerisindeki yükselişinin hızlandığı ve  İzgü'nün Aksaray Kadın Politikaları İç Anadolu Bölge Başkan Yardımcılığı için isminin geçtiği iddia ediliyor.  

İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş ile uyum içerisinde çalışan Pınar İzgü, Türemiş'in istifasının ardından Ayhan Erel'in teşviki ve desteğiyle İYİ Parti İl Başkan adayı Faruk Ağır'ın karşısında yönetim kurulu üyesi olması hasebiyle aday olmuş, 7 oy alarak İl Başkanlığı yarışını kaybetmesinin ardından derin bir sessizliğe bürünmüştü.  

Ayhan Erel'in 14 Mayıs seçimlerinde isminin açıklanmamasının ardından yoğun bir şekilde parti çalışmalarına katılan İzgü'nün, Aksaray Kadın Politikaları Başkanlığı görevinden istifa eden Elife Varlı'nın yerine Kadın Politikaları Başkanı ve Genel Merkez tarafından Kadın Politikalar İç Anadolu Bölge Başkan Yardımcılığı görevi için isminin geçtiği iddia ediliyor. 

Yeni haftayla birlikte İYİ Parti İl Başkanı, Kadın Politikaları Başkanı ve yönetim kurulunun şekillenmesi bekleniyor. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kalkan ve Eskil Ailesinin Mutlu Günü: İş ve Siyaset Dünyası Bu Düğünde Bir Araya GeldiÖnceki Haber

Kalkan ve Eskil Ailesinin Mutlu Günü: İş...

Emniyetten 1 Eylül uyarısı: Para cezası uygulanacak!Sonraki Haber

Emniyetten 1 Eylül uyarısı: Para cezası...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar