Jandarma ve Emniyet'le Vedalaşan Vali Aydoğdu'ya Onuruna Veda Programı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarma ve Emniyet'le Vedalaşan Vali Aydoğdu'ya Onuruna Veda Programı
Valiler Kararnamesi ile birlikte Erzincan'a atanan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Aksaray'a veda ziyaretlerine başladı. Veda ziyaretlerine başlayan Vali Aydoğdu için bir de veda programı düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan 57 ili kapsayan Valiler Kararnamesine göre Erzincan Valisi olarak atanan Vali Hamza Aydoğdu, veda ziyaretlerine başladı. 

Veda ziyaretlerinde bulunan Vali Aydoğdu, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Hacı Ali Büber ile bir araya gelirken, katkılarından dolayı Büber'e teşekkür ederek, birlikte Aksaray'a hizmet vermekten memnuniyet duyduğunu belirtti.

 

Vali Aydoğdu'dan Jandarma ve Emniyet'e Veda Ziyareti 

Jandarma ekipleri veda etmek adına saygı duruşu ile Vali Aydoğdu’yu uğurladı. Aydoğdu, Jandarma Komutanlığı ziyaretinin ardından İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Vali Aydoğdu'yu, Emniyet Müdürlüğü ekipleri teker teker selamladı. Kolcu'ya da teşekkürlerini sunan Aydoğdu, daha sonra veda ziyaretlerini sonlandırdı.

 

Vali Aydoğdu Şerefine Veda Programı Düzenlendi 

Aydoğdu'nun veda ziyaretlerinin yanı sıra, Aydoğdu onuruna veda programı da düzenlendi.  Düzenlenen programa AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, ilçe ve belde belediye başkanları katılım gösterdi. 

Programda konuşma yapan Vali Aydoğdu, Aksaray'a veda etmenin çok zor olduğunu ifade ederek, şehri ve şehrin insanını sevdiğinin altını çizdi. AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, programda Vali Aydoğdu'ya katkıları için teşekkürlerini sunarak birlikte çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, Erzincan'da yeni görevinde başarılar diledi. 

İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile veda yemeği yiyen Vali Aydoğdu, herkesle tek tek vedalaşarak, katılımcılarla veda fotoğrafı çektirdi. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TÜİK Göç Verilerini Açıkladı: İşte İç Göç NedenleriÖnceki Haber

TÜİK Göç Verilerini Açıkladı: İşte İç Gö...

Hükümetin Zam Teklifi AçıklandıSonraki Haber

Hükümetin Zam Teklifi Açıklandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar