Jasat 16 Faili Meçhul Hırsızlık Olayını Aydınlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jasat 16 Faili Meçhul Hırsızlık Olayını Aydınlattı
 Aksaray’da 1 merkez ve 3 beldeden bağ, bahçe ve tarladan hırsızlık, evden hırsızlık, inşaattan hırsızlık, açıktan hırsızlık, motosiklet hırsızlığı, büyükbaş hayvan hırsızlığı” olmak üzere 16 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştiren 4 şüpheli Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Aksaray merkez ilçeye bağlı Yeşilova, Yeşiltepe, Yenikent beldeleri ve il merkez emniyet bölgesinde farklı tarihlerde meydana gelen bağ, bahçe ve tarladan hırsızlık, evden hırsızlık, inşaattan hırsızlık, açıktan hırsızlık, motosiklet hırsızlığı, büyükbaş hayvan hırsızlığı olaylarına yönelik çalışma balattı.

Yapılan araştırmaların ardından Jandarma Dedektifleri (JASAT) ekipleri, hırsızlık şüphelilerinin kimliğini tespit etti. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde şüpheli U.K., Y.T., U.Ö. ve Ö.Ö.’nün peşine düşen JASAT ekipleri, yerini belirledikleri şüphelilerinin adreslerine operasyon düzenledi. Mahkemeden alınan arama kararına istinaden U.K., Y.T., U.Ö. ve Ö.Ö.’nün ikamet ve eklentilerinde yapılan arama sonucunda muhtelif yerlere gizlenmiş vaziyette hırsızlık malı olduğu değerlendirilen malzemeler ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler sahiplerine teslim edilirken şüpheliler sorgulanmak üzere jandarma komutanlığına götürüldü. Jandarmadaki işlemlerinin Aksaray Adliyesine sevk edilirken, şüphelilerden Y.T. ve Ö. Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler U. Ö. ile U. K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Jandarmadan yapılan açıklamada ise, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, yurtta asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. Haber: Dilek Eyüboğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doçentlik Belgesi Sahte Olan Öğretim Üyesi TutuklandıÖnceki Haber

Doçentlik Belgesi Sahte Olan Öğretim Üye...

T.C. Aksaray2. (Sulh Hukuk Mah.) Satış MemurluğuSonraki Haber

T.C. Aksaray2. (Sulh Hukuk Mah.) Satış M...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar