sabancı bayram

Kadın Hentbol Milli Takımı EURO Cup’ta istediği sonucu alamadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadın Hentbol Milli Takımı EURO Cup’ta istediği sonucu alamadı
A Milli Kadın Hentbol Takımı, EHF EURO Cup’taki son maçında Danimarka’ya mağlup olarak turnuvayı galibiyetsiz tamamladı.

Kadın A Milli Hentbol Takımımız, EHF EURO Cup kapsamında grubundaki altıncı ve son maçında Danimarka ile karşı karşıya geldi. Danimarka’da oynanan mücadelede millilerimiz, rakibine 39-22 mağlup oldu.

Kadın Hentbol Milli Takımı EURO Cup’ta istediği sonucu alamadı

Macaristan’a karşı farklı mağlubiyet

Ay-yıldızlı ekip, turnuva sürecinde istediği sonuçları alamazken, önceki maçta da Aksaray’da sahneye çıkan milliler Macaristan karşısında sahadan yenilgiyle ayrılmıştı. Aksaray Kapalı Spor Salonu’nda 8 Nisan’da oynanan karşılaşmada milliler, Macaristan’a 42-23 mağlup olmuştu.

Kadın Hentbol Milli Takımı EURO Cup’ta istediği sonucu alamadı

Bu sonuçlarla birlikte Kadın A Milli Takım, EHF EURO Cup macerasını galibiyet elde edemeden tamamladı. Teknik ekip ve oyuncuların, önümüzdeki organizasyonlar öncesinde performanslarını geliştirmeye yönelik çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi.

Aynur Altunışık


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Matematik öğretmeni, kalp krizi sonucu hayatını kaybettiÖnceki Haber

Matematik öğretmeni, kalp krizi sonucu h...

TBMM onayladı! ÖTV’siz araçta şartlar değiştiSonraki Haber

TBMM onayladı! ÖTV’siz araçta şartlar de...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar