“Kadınlar, Bitmeyen Sevgisi, Şefkati, Hoşgörüsü, Fedakârlığı, Üretkenliği İle Ailenin Ve Toplumun Temelidir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Kadınlar, Bitmeyen Sevgisi, Şefkati, Hoşgörüsü, Fedakârlığı, Üretkenliği İle Ailenin Ve Toplumun Temelidir”
MHP Aksaray İl KAÇEP Başkanı Nermin Fidan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımlayarak, "Bugün kadınlarımızın yaşadığı en büyük sorun, hepimizi derinden üzen kadına yönelik şiddettir. Şiddetin hiçbir türü insanlık onuruyla bağdaşmazken kadına yönelik şiddet asla tasvip edilemez" dedi.

 MHP İl KAÇEP Başkanı Fidan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Kadına yönelik şiddetin son bulması için toplumun her kesimine büyük görevler düştüğüne dikkat çeken Fidan, şiddetin hiçbir türünün kabul edilemeyeceğini söyledi.

"Kadınlar, Ailenin ve Toplumun Temelidir"

Başkan Fidan, "Kadınlar, bitmeyen sevgisi, şefkati, hoşgörüsü, fedakârlığı, üretkenliği ile ailenin ve toplumun temelidir. Geleceğimizi emanet edeceğimiz, güçlü devletler ile yarışacak eğitimli, bilinçli nesillere sahip olmak, en başta onları yetiştirecek olan kadınlarımıza, eğitim, iş ve sosyal hayatta erkekler ile birlikte vereceğimiz fırsat eşitliği ile sağlanabilir. Peygamber Efendimizin 'Cennet annelerin ayakları altındadır' Hadis-i Şerifine yürekten inanan bir dinin mensubu olan bizler; bugüne kadar kadınlara yönelik her türlü şiddetin, ayrımcılığın ve istismarın karşısında olduğumuz gibi bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" dedi.

"Kadına Yönelik Şiddetin Son Bulması İçin Toplumun Tüm Kesimlerine Önemli Görevler Düşmektedir"

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk kadınına büyük değer verdiğini ve Türk kadınının siyasi ve toplumsal hayatta birçok dünya devleti kadınından önce söz sahibi olduğunu ifade eden Fidan, "Bugün kadınlarımızın yaşadığı en büyük sorun, hepimizi derinden üzen kadına yönelik şiddettir. Şiddetin hiçbir türü insanlık onuruyla bağdaşmazken kadına yönelik şiddet asla tasvip edilemez. Yalnızca bizim ülkemizde değil, ne yazık ki bütün dünyada benzer bir durum arz eden ve yapılan yasal düzenlemeler, alınan adli tedbirler ve güvenlik önlemlerine rağmen devam eden kadına yönelik şiddetin son bulması için toplumun tüm kesimlerine önemli görevler düşmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, üreten, eğiten, yetiştiren ve özverinin timsali olan başta şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri ile eşleri olmak üzere dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım" sözlerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Binlerce Kaçak Cinsel İçerikli Ürün Ele Geçirildi! Önceki Haber

Binlerce Kaçak Cinsel İçerikli Ürün Ele...

Ramazan Pidesi Satış Fiyatı Belli OlduSonraki Haber

Ramazan Pidesi Satış Fiyatı Belli Oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar