Kardeş Okul İçin Kermeste 63 Bin Tl Toplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kardeş Okul İçin Kermeste 63 Bin Tl Toplandı
Depremzede kardeş okul için kermes düzenleyen Aksaray Kılıçarslan İlkokulu, düzenlediği kermesten 63 bin lira para elde ederek, kardeş okula destek çıktı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 6 Şubat'taki büyük depremlerin ardından Türkiye, bölgedeki yaraları el birliğiyle sarmaya devam ediyor. Aksaray da bu konuda öne çıkan şehirlerin başında geliyor.

Depremin yaşandığı ilk günden bu güne kadar birçok yardım çalışmasında yer alan Aksaray Kılıçarslan İlkokulu, son olarak kardeş okul seçtikleri Hatay’ın Antakya İlçesinde bulunan Avsuyu Atatürk İlkokulu için bir kermes düzenledi.

Kılıçarslan İlkokulu, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal başta olmak üzere okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler, “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” (ÇEDES) projesi çerçevesinde Değerler Kulübü Danışman Öğretmeni Döndü Aksoy ile Okul Müdürü Mahmut Göktaş koordinesinde bir kermes yaptı.

 

5 Saatlik Kermes Satışından 63 Bin 520 Lira Gelir Elde Edildi

Öğretmenler, öğrenciler ve velilerin büyük desteğiyle hazırlanan yiyecek ve içecekler, kermes stantlarında satışa sunuldu. Tüm yiyecek ve içecekler 5 saat içinde satılırken, kermeste 63 bin 520 lira toplandı.  Elde edilen bu önemli miktar, kardeş okul olan Avsuyu Atatürk İlkokulu’na gönderildi.

 

Tüm Depremzede Ailelerimize Geçmiş Olsun Dileklerimizi İletiyoruz

Kermesle ilgili bilgiler veren Kılıçaslan İlkokulu Değerler Kulübü Danışman Öğretmeni Döndü Aksoy, çok önemli bir çalışmaya imza attıklarını, acıları bir nebze de olsa  dindirmeye çabaladıklarını belirterek,  "Elimizden geldiği kadar İl Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Ömer Kartal’ın destek ve koordinesinde tüm öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile birlikte el ele verip birlikten kuvvet doğar sözünü bir kez daha gerçekleştirmiş olduk. Kermesimize çok büyük bir katılım oldu. 

Yapılan onlarca çeşit yiyecek ve içecekler çok kısa bir sürede bitti. Kermesimizden ise 63 bin 520 TL gelir elde ettik. Bu bizleri ve öğrencilerimizi çok mutlu etti. Elde ettiğimiz geliri de kardeş okul olarak belirlediğimiz Hatay’ın Antakya ilçesindeki okulumuza gönderdik. Buradan tüm depremzede ailelerimize ve öğrencilerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi ileterek her daim yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” açıklamasında bulundu. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaşlı: Milletimiz Yeni Yüzyılda Sözcülerini SeçtiÖnceki Haber

Kaşlı: Milletimiz Yeni Yüzyılda Sözcüler...

İnşaattan Düşen İşçi Hayatını KaybettiSonraki Haber

İnşaattan Düşen İşçi Hayatını Kaybetti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar