Kaşlı: Milletimiz Yeni Yüzyılda Sözcülerini Seçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaşlı: Milletimiz Yeni Yüzyılda Sözcülerini Seçti
MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, Aksaray’da köy ve belde ziyaretlerine devam ediyor. Kaşlı, Yenikent ve Yeşilova Beldelerine ziyarette bulundu ve Millet İttifakı hakkında konuştu.

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine sayılı günler kala Ramazan Kaşlı, Millet İttifakı hakkında açıklamalarda bulundu. Kaşlı, “Türkiye’mizin yeni yüzyılında milletimizi temsil edecek kişiler donanımlı, bilgili ve ahlaklı olmalıdır. Var olan yöneticilerimiz en az 20 senedir bu işi profesyonelce yapıyorlar. Milletimiz bu durumdan memnun ki 14 Mayıs’ta sonucun değişmeyeceğine çok eminiz. Artık seçim arifesindeyiz. Var olan gücümüzü görüyoruz. Halkımız bize bu güveni verdi” dedi.

Cumhurun şafağında, Türk milletiyle buluşacaklarının altını çizen Kaşlı, “Ayrılıkta hayır yoktur. Her şeyden önce Türkiye, her şeyden önce millet diyoruz. Cumhurun şafağında hep birlikte, ayrışmadan buluşacağız. Cesaretimiz ile davamızın ve üç hilalin arkasında dimdik yürüyeceğiz. İyi niyetimizle birlikte bu dönemi de atlatacağız. Beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmayacaklar” sözlerini kullandı.

Gelecek için, verilen sözlerin tutulması için Cumhur İttifakı düzeninin devam etmesi gerektiğini savunan Kaşlı, “Biz vaatlerimizi gerçekleştirdik. Sözlerimizi tuttuk. Vatandaşlarımızın derdini dinliyoruz, sorunları bizim sorunlarımız oluyor ve onları çözmeye çalışıyoruz, çözüyoruz. Biz MHP olarak Aksaray’ımız için, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye için çalışıyor. Cumhur İttifakı ile yeni yüzyılımızda yerli üretimlerimize devam edeceğiz. Bizi durdurmaya çalışanlar, yerli ve milli üretimlerimizi durdurmaya çalışanlara geçit vermeyeceğiz. Cumhur İttifakı iradesiyle güçlü ve tam bağımsız Türkiye için 14 Mayıs’ta oy kullanacağız ve gücümüzü göstereceğiz” dedi.

 

“12 Mayıs’ta Gerçek Mitingi Göreceksiniz”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, 12 Mayıs’ta Aksaray’a geleceğini hatırlatan Kaşlı, “Seçime 2 gün kala Genel Başkanımız Aksaray’a gelecek. Aksaray tarihinin en büyük mitingini gerçekleştireceğiz. Yerli ve milli yatırımlarımızı hedef alan miting alanlarını gördünüz ve duydunuz. Öncelikle yerli ve milli hamlelerimizden rahatsız olan ve ilk olarak bu yatırımları durdurmayı kendilerine hedef edinen Zillet İttifakı, milletimizin tokadını yiyecek. Hürjet, KIZILELMA, ANKA, TCG Anadolu Gemisi, Altay Tankı başta olmak üzere hiçbir yerli ve milli üretimimizi durduramayacaklar. Bu insanlar yanlış yoldadır. Aksaray halkı HDP, PKK ve Yeşil Sol gölgesinde olanlara sandıkta gereken cevabı verecektir. Bu milletin kurtuluş reçetesi Cumhur İttifakı’dır” sözlerini kullandı.

12 Mayıs’ta Aksaray meydanlarından milletin kurtuluşu için çağrı yapılacağını belirten Kaşlı, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin 12 Mayıs’ta Aksaray meydanlarından millete seslenişi güçlü ve tam bağımsız Türkiye’nin sesi olacaktır. Türkiye, 100. Yılında yerli ve milli üretimleri ile dünya lideri olma yolunda emin adımlarla yürüyecektir. Her şeyden önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben geliyoruz. Türkiye her alanda üretimlerine devam edecek ve bunu kimse durduramayacaktır” dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aranan 2 Şahıs Jasat'tan KaçamadıÖnceki Haber

Aranan 2 Şahıs Jasat'tan Kaçamadı

Kardeş Okul İçin Kermeste 63 Bin Tl ToplandıSonraki Haber

Kardeş Okul İçin Kermeste 63 Bin Tl Topl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar