Kaşlı: ABD Uşakları Değil, Anadolu Yiğitleri Kazanacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaşlı: ABD Uşakları Değil, Anadolu Yiğitleri Kazanacak
MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, Aksaray halkını sandığa çağırarak, "Terörün, FETÖ’nün kökünü kazıyacak bu güçlü yönetimin devamı şarttır. Milletim gereken cevabı 28 Mayıs’ta verecektir” dedi.

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerine yönelik açıklamalarda bulundu. Türk milletinin bütün engellere, kamuoyundaki saptırmalara rağmen yüzde 49,5 oyla 'Recep Tayyip Erdoğan'la yola devam' dediğini söyleyen Kaşlı, "İstikrar sürsün Türkiye büyüsün, terörle mücadele mutlak suretle sonuçlandırılsın, sosyal ve ekonomik sorunların çözülmesi için ne gerekiyorsa yapılsın. Bizim tek gayemiz budur. Bu hedefler doğrultusunda Cumhur İttifakı oldukça başarı sağlamıştır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi devam etmeli ve Recep Tayyip Erdoğan 13. cumhurbaşkanımız olmalıdır. ‘Lider Ülke Türkiye’ vizyonu için bunu yapmak mecburiyetindeyiz” dedi.

 

‘Hep Beraber 28 Mayıs'ta Sandığa Gitmeliyiz’ 

İlk turda elde edilen başarının devam etmesi için herkese sandığa gitme çağırısında bulunan Kaşlı, “Başarıyı yarıda bırakmamak için hep beraber 28 Mayıs'ta sandığa gitmeliyiz. Sandıkta sorumluluk üstlenmeliyiz. ABD'nin kovboyları değil, Avrupa'nın uşakları değil Anadolu'nun evlatları Anadolu'nun yiğidine sahip çıkmalıdır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi başarılı olmuştur, bu sistemi değiştirmek Türkiye’ye ihanet olur. Yapılan hizmetleri durdurmamak gerek. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ikinci dönemini yaşamaya ülkeyi hazır hale getirmeliyiz. Fitne fesada aldırış edemeyiz. Milletimiz 'parlamenter sistem çürümüştür dönüşü olmaz' dedi. Büyük bir farkla milletimiz Cumhur İttifakı’nı başarılı kıldı” diye konuştu.

 

‘Kazanmak Uğruna Koltuk Dağıtıyorlar’ 

Millet İttifakı’nın 14 Mayıs seçimlerine yönelik yaptığı kampanyalarda terör örgütleri ile aşikar bir iş birliği içerisindeyken, 28 Mayıs seçimlerine yönelik kampanyalarda bunu gizlemeye çalıştıklarını ifade eden Kaşlı, “Bir anda milliyetçilik etrafında toplananlar şunu bilsinler ki milletimiz her şeyin farkındadır. Türkiye’nin bağımsız ve güçlü yapısı Cumhur İttifakı iradesiyle sağlanacaktır. Her masada farklı pazarlık yapan, seçimi kazanmak adına herkese mavi boncuk dağıtan ve koltuk vaat eden bir yapılanma asla Türkiye üzerinde söz sahibi olamaz. Biz ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast eden, terör sevicilerle iş tutan, ülkemizin yerli ve milli yatırımlarını hedef alan bu zihniyeti 28 Mayıs’ta sandığa gömeceğiz. Terörün, FETÖ’nün kökünü kazıyacak bu güçlü yönetimin devamı şarttır. Milletim gereken cevabı 28 Mayıs’ta verecektir” dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bitkisel Üretimin Geçen Yıla Göre Artacağı Tahmin EdildiÖnceki Haber

Bitkisel Üretimin Geçen Yıla Göre Artaca...

12 Milyon Tl’ye Kadar Destek Veren KOP 2024 Mali Destek Çağrı Programı BaşladıSonraki Haber

12 Milyon Tl’ye Kadar Destek Veren KOP 2...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar