Kaşlı: Bu Seçim Hayati Bir Öneme Sahiptir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaşlı: Bu Seçim Hayati Bir Öneme Sahiptir
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Ramazan Kaşlı, Aksaray İl Başkanlığı aday adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Genel seçimler öncesinde MHP'den milletvekili olmak isteyen 16 isim başvuruda bulundu. Hali hazırda vekillik görevini sürdüren Ramazan Kaşlı da yeni dönem için vekillik başvurusunda bulunarak, göreve bir dönem daha talip olduğunu belirtti. 

 Yapılan aday adayları tanıtım toplantısında konuşan Kaşlı, "Öncelikle Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında doğrunun tarafı olan siz değerli milletvekili aday adaylarımızı tebrik eder, üç hilalimizi dalgalandırmak üzere hep birlikte, var gücümüzle çalışmak üzere çıktığımız bu kutlu yolda her bir aday adayı arkadaşımıza başarılar dilerim" diyerek sözlerine başladı. 

MHP Aksaray İl Başkanlığı'nın bu zamana kadar partisini tüm resmi programlarda başarılı bir şekilde temsil ettiğini belirten Kaşlı, vatandaştan ve sahadan bir an bile uzak kalmadıklarını söyledi.

Bir Ayağımız Ankara'da, Bir Ayağımız Aksaray'da Çalıştık

2018 yılı genel seçimlerinde 1 milletvekili çıkardıklarını söyleyen Kaşlı, partisinin 2019 yılında merkez belediyeyi az bir oy ile kaçırdıklarını, 6 ilçe ve belde belediye başkanlığı ile 10 il genel meclis üyesi kazandıklarının altını çizdi. Kaşlı, "Bu nedenle İl Başkanımız nezdinde tüm teşkilat mensuplarımıza; liderimizin ve Genel Merkezimizin çizgisinden ayrılmadan büyük bir disiplin ve tertiple bugüne kadar yürüttükleri başarılı çalışmaları için ayrı ayrı teşekkür ederim. Biz de, 2018 yılında söz verdiğimiz gibi bir ayağımız Ankara’da, bir ayağımız Aksaray’da her hafta sonu vatandaşlarımız ile hemhal olup iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya çalıştık" ifadelerini kullandı.

Bu Seçim Hayati Bir Öneme Sahiptir

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin Türkiye'ye her anlamda pozitif bir ivme kazandırdığını söyleyen Kaşlı, "TBMM 1946 yılından beri 77 yıldır ilk defa 6.yasama yılına ulaşmış, MHP olarak 2018 seçim beyannamemizde yer alan taahhütlerimizden büyük çoğunluğu özellikle emekli maaşlarının artışı, 3600 Ek gösterge ve EYT gibi vatandaşımızın önemli sorunları bu 5 yıllık süreçte çözüme kavuşturulmuştur. Özellikle yıllardır milletimizin gönlünde kanayan yara olan Ayasofya’nın açılması tarihi bir dönüm noktasıdır. 30 yıldır Ermeni işgalinde olan ve 10 Kasım 2020'de kazanılan Türkiye destekli Karabağ Zaferi ise Türk dış politikası açısından yeni bir dönemin başlangıcıdır. 22 Mart 2023 günü Sayın Cumhurbaşkanımızın özellikle vurguladığı gibi; Kızılelma demek ne demek? Karabağ, Ayasofya ne demek bunu anlamayanlarla yol yürünmedi, yürünmeyecektir. Bu seçim vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve bölgesinde lider ülke Türkiye olma noktasında hayati bir öneme sahiptir" dedi

Ülkemiz Savunma Sanayiinde Üstün Bir Başarı Yakalamıştır

"Ülkemiz bu süreçte özellikle Savunma Sanayiinde; gök vatanın bekçisi Kızılelma, TOGG, Akıncı İHA, SİHA, insansız hava ve deniz araçlarımız, Test sürüşlerine başladığımız Milli Muharip Uçağımız ve Hürjet’imiz ile üstün bir hız ve başarı yakalamıştır" diyen Kaşlı, "Kırıkkale'de tabancadan başka silah üretemeyen ülkemiz bugün; zırhlı amfibi hücum aracı ZAHA’dan, Altay Tankına, Atak Helikopterinden, Hisar Hava Savunma Sistemine kadar birçok yerli ve milli savunma ekipmanlarını üretme potansiyelini yakalamıştır. İnşallah milletimizin duası ve desteği ile özellikle Milli Savunma alanında sürdürdüğümüz bu istikrarlı büyümeyi bir 5 yıl daha devam ettireceğiz" açıklamasında bulundu.

HDP PKK'YA Bakanlık İkram Etme Derdine Düşmüşlerdir

Altılı Masa'nın aslında 14'lü masa olduğunu söyleyen Kaşlı, açıklamasının devamında şöyle konuştu: "Bu gelişmeler karşısında 7’li gibi gözüken fakat marjinal sol grupları da içine alarak aslında 14’lü (PKK, FETÖ, EMEP, TİP, EHP, SMF, TÖP) yuvarlak masa koalisyonunun ilk icraatı ise daha düne kadar ucube dedikleri bu sistemin şerefli makamlarını pazarlık konusu yapmak olmuş, başbakanlığı bile unutup bölücü terör örgütlerinin uzantılarına, HDP PKK’ya bakanlık ikram etme derdine düşmüşlerdir. Bu siyasi kargaşalı koalisyon masası, milletimizin derdine derman olmayı bir kenara bırakmış adeta aralarında koltuk kapma yarışına girmişlerdir. Dolayısıyla masanın ortaklarından birinin 'Bu masa millet iradesini temsil etme kabiliyetini kaybetmiş bir kumar masası, noter masası haline gelmiştir' sözü işin özüdür. Hayalini kurdukları makamları paylaşamayanları tüm ülkemiz hayretle ve ibretle izlemekteler." 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın destansı bir zafer kazanacağını belirten Kaşlı, sözlerine son verirken, "Hak ettiğimiz başarıya doğru koşarken; gayret bizden tevfik Allah'tan; çalışma bizden, mükâfat aziz milletimizdendir. Seçimlerin Aksaray’ımıza, ülkemize, ülkümüze, milletimize ve devletimize hayırlara vesile olmasını diliyor her birinizi ayrı ayrı muhabbetle selamlıyorum" dedi. Haber: Sedef Nazlı

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaraylılar Bahar Ayında Beyaza BüründüÖnceki Haber

Aksaraylılar Bahar Ayında Beyaza Büründü

Mhp Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı: Seçimlere Hazırız!Sonraki Haber

Mhp Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar