Kaşlı: Emanetin Emin Ellerde Başbuğum!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
 Kaşlı: Emanetin Emin Ellerde Başbuğum!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in Vefatının 26. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, Türkeş'i andı. 

 MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş, 4 Nisan 1997 tarihinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirmişti. Türk siyasetinde kalıcı iz bırakmayı başaran Türkeş, ölüm tarihinden bu yana her sene sevenleri tarafından anılmaya devam ediyor. Alparslan Türkeş'in 80 yıllık ömrünü Türk milletinin bekasına adadığını belirten Ramazan Kaşlı, şu açıklamada bulundu: 

"Emanetin Emin Ellerde Başbuğum!

Merhum Liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeş, seksen yıllık ömrü boyunca hayatını ülkesine, milletinin bekasına ve devamlılığına adayan örnek bir dava adamıdır. Merhum Türkeş Bey’in iki büyük eseri olan Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları emin ellerdedir, ehil yüreklere teslimdir, hiçbir fitne/fesat eğilimin tarihi duruşumuza ve ülkülerimizin onuruna zarar vermesine fırsat verilmemektedir. O büyük dava ve devlet adamının aramızdan ayrılışının 26. yıl dönümünde bizlere bırakmış olduğu emanetlerin anlam ve önemini bu vesileyle bir kez daha idrak ediyoruz. Milliyetçi Hareketin kurucu lideri ve büyük Türk Milliyetçisi Alparslan Türkeş, inanç, bilgi, cesaret ve kararlılık gibi önemli özelliklere sahip olan değerli  bir şahsiyet olarak tehlikelere ve tüm zorluklara karşı cesaretle göğüs germiş ve ömrü boyunca yılmadan, yorulmadan azimli bir şekilde inandığı Türk-İslam davası uğruna çalışmayı son nefesine kadar devam ettirmiştir. Cennet mekân Başbuğ Alparslan Türkeş, hayatı boyunca Türk milletinin birlik, beraberlik ve huzuru için Türk milleti ve Türk dünyasına hizmet etmeye devam etmiştir.  Liderliği, azmi ve bilgisiyle herkes tarafından takdirle karşılanan Başbuğ Alparslan Türkeş, Türk-İslam aleminde milyonlarca yüreğin sevgisini ve saygısını kazanmış, onun fikirlerine ve mücadelesine gösterilen hürmet ve takdir her geçen gün daha çok artmıştır.  Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 26. yıldönümünde merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’e, ayrıca dava şehitlerimize, fani hayattan göç etmiş değerli Ülküdaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, aziz hatıralarını şükranla yâd ediyor, Ruhları şad, mekânları cennet olsun diyorum." Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çölkesen: Türkeş Milli Bir KahramandıÖnceki Haber

Çölkesen: Türkeş Milli Bir Kahramandı

Son Başvuru Tarihi 5 NisanSonraki Haber

Son Başvuru Tarihi 5 Nisan

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar