Keşke 1 Nisan şakası olsaydı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Keşke 1 Nisan şakası olsaydı
AKSARAY BLD. SPOR 0- 1 BURSA YILDIRIM

Misli com. 3. Lig 4. Grup’ta ligin 29.haftasında şampiyonluk iddiasını devam ettirmek için temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor Bursa Yıldırımspor ile karşılaştı. Kritik 90 dakika sonunda ligin 17. haftasından bu yana kendi sahasında puan kaybetmeye devam eden  temsilcimiz geleneği bozmadı.  

Ligin 29.hafta karşılaşmasında 90 dakika boyunca rakibi Bursa Yıldırımspor karşısında hiçbir varlık göstermeyen temsilcimiz averajla lider çıktığı haftada 4. sıraya geriledi. 29. haftada oynanan maçların ardından Adıyamanspor 50 puanla liderliğe yükselirken Bursa Yıldırımspor 49 ve Düzcespor 49 ve Aksaray Belediyespor 48 puanda kaldı. Kelkit Belediyespor ise 45 puanla Play-Off grubunun içerisinde yerini aldı. 

Şansı Değerlendiremedi

Ligin ilk yarısında olduğu gibi Bursa Yıldırımspor’a 1-0 olan Aksaray Belediyespor ilk yarıda bulduğu fırsatları gole çeviremedi. İkinci yarıda iki takımda kontrollü oynayınca sıkışan oyunun 88. dakikasında Bursa Yıldırımspor sol taraftan geliştirdiği atağı gole çevirdi. Rakip futbolcu Hüseyin Çelik, kale sahası içerisinde çok iyi yükselerek topu kafayla uzak kale direğinin dibine vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşma 0-1 Bursa Yıldırımspor’a galibiyetiyle sona erdi. 68 Aksaray Bld. Spor kendi sahasında en son 17 Şubat'ta Kırıkkalespor’u 2-0 mağlup etmişti. Geçtiğimiz hafta Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor'u 2-1 ile geçen siyah-beyazlılar bu hafta sahasında mağlup olarak ligin tamamlanmasına beş hafta kala büyük bir yara aldı. Aksaray Belediyespor önümüzdeki hafta deplasmanda Alanya Kestelspor ile karşı karşıya gelecek. 

Maç Sonu Çirkin Kışkırtma

Maç sonunda Bursa Yıldırımsporlu futbolcularının kışkırtması sonucu çıkan olaylarda 68 Aksaray Belediyespor Kaptanı İbrahim Konuksever kırmızı kart gördü. Kaptan Konuksever 07.04.2021 tarihinde deplasmanda oynanacak Kestelspor maçında cezalı duruma düştüğü için forma giyemeyecek.

Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İgm başkanı Tüzün Güven tazelediÖnceki Haber

İgm başkanı Tüzün Güven tazeledi

Atso Başkanı Göktaş, “kısıtlamaların en kısa zamanda kalkmasını bekliyoruz”Sonraki Haber

Atso Başkanı Göktaş, “kısıtlamaların en...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar