Komşular Can Derdinde, Aksarayspor’un Keyfi Yerinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Komşular Can Derdinde, Aksarayspor’un Keyfi Yerinde
Orta Anadolu temsilcileri, bulundukları kategorilerde kümede kalma mücadelesi verirken Motolux 68 Aksarayspor, 20 yıl aradan sonra çıktığı 2. Lig'de iyi bir ivme kazanarak, lig mücadelesine devam edeceğinin mesajını verdi.

 Kırşehirspor 2. Lig'e, Nevşehirspor 3. Lig'e tutunmaya çalışırken Niğde Belediyespor ise Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele ediyor. Şehirlerin en iyi tanıtım argümanlarından olan futbol takımları farklı coğrafyalarda şehirlerini temsil etmeye devam ederken, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer döneminde her sezon farklı bir başarıya imza atan Aksarayspor’un başarısı şehir dışında da övgü almaya devam ediyor.

Takımın Kaydettiği Aşamayla Başkan Dinçer, Hafızalara Kazandı

2019’da Bölgesel Amatör Lig'de olan temsilcimiz, şu anda TFF 2. Lig'de ilk sezonunda başarılı bir sezon yaşıyor. Geride kalan 5 sezonda takımın kaydettiği aşama ve gelen iki şampiyonluk, şimdiden şehir hafızasına altın harflerle yazıldı. Aksarayspor’un tüm iç saha maçlarını kaçırmayan, fırsat buldukça deplasmana giden, taraftar gruplarıyla sık sık bir araya gelen Başkan Dinçer, göreve gelmesiyle birlikte her sezon takım üzerindeki yaşanan belirsizliği sona erdirdi.

Aksarayspor, Rahat Bir Sezon Geçiriyor

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer döneminde altın dönemini yaşayan Aksarayspor, 2. Lig'de topladığı 38 puanla rahat bir sezon geçiriyor. Siyah beyazlı temsilcimiz, özellikle son haftalarda aldığı başarılı neticelerin ardından taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini kazanmayı başardı.

Başkanlığının 20. Gününde Şampiyonluk Kazandırdı

Mersin Şehir Stadyumu'nda Akşehirspor ile oynanan final müsabakasında tüm şehri organize ederek takıma büyük güven aşılayan Başkan Dinçer, başkanlık sürecinin 20. gününde 5 Mayıs'ta şampiyonluk kupasını Aksaray’a getirerek şehre büyük bir sevinç yaşattı. Gelen bu başarının ardından profesyonel klasmana, 3. Lig'e yeniden yükselen Aksarayspor Başkan Dinçer döneminde hep hedefi olan, zirveyi hedefleyen bir takım halinde mücadelesini sürdürdü. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 Demir Ve Akın’dan Aksaray ÇıkartmasıÖnceki Haber

 Demir Ve Akın’dan Aksaray Çıkartması

Harezmi Eğitim Modeli Pilot Uygulamasına Aksaray'da BaşlandıSonraki Haber

Harezmi Eğitim Modeli Pilot Uygulamasına...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar