Kritik Maçta Kazanan Aksaray Belediyespor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kritik Maçta Kazanan Aksaray Belediyespor
 TFF 3. Lig 2.Grup 10. Hafta karşılaşmasında kendi evi ve seyircisi önünde ligin güçlü temsilcisi Kuşadasıspor’u ağırlayan 68 Aksaray Belediyespor ilk yarıda berabere kaldığı yeşilsahadan 2. Yarıda attığı tek golle 3 puanla ayrıldı.

Kendi evinde ağırladığı rakibi Kuşadasıspor’a karşı 3 puan için sahaya çıkan Aksaray Belediyespor hakemin başlama düdüğü ilk yarıya hızlı başladı. 68 Aksaray Belediyespor’un kontratak futboluna ofsayt taktiği ile cevap veren Kuşadasıspor maçın başlama düdüğü ile sahasına kapandı. Rakip sahaya tehlikeli ataklarla saldıran Aksaray Belediyespor'u ofsayt taktikleriyle durduran KuşadasıSpor’un taktiği maçın sıklıkla durmasına neden oldu. Aksaray Belediyespor’un çıktığı kontratakların tehlikeli ataklara dönüşmesine engel olan Kuşadasıspor’un ataklarını ise Aksaray Belediyespor savuşturdu.

 Maçın 17. dakikasında etkili gelen 68 Aksaray Belediyespor, Mehmet Aytemiz'in golü ile 1-0 öne geçti. Maçın 27. dakikasında kazandıkları korner vuruşundan gelen topu iyi değerlendiren 5 sırt numaralı forması ile oynayan Ahmet Akil takımına beraberlik getiren golü Aksaray Belediyespor filelerine gönderdi. Beraberlik golünün hemen ardından kontratağa çıkan Aksaray Belediyesporlu Futbolcu Mehmet Aytemiz rakip ceza sahası içerisinde topu Ahmet Tuna ile buluşturdu. Ahmet Tuna'nın vurduğu meşin yuvarlak rakip kale direğine çarparak dışarı çıktı. Aksaray Belediyespor atak futboluyla geliştirdiği net gol pozisyonundan yararlanamadı. İlk yarıda her iki takım da net gol pozisyonları yakalarken adeta gol kaçırma yarışına girdi. Hakem ilk yarının sonuna 2 dakikalık uzatma süresi ekledi. Uzatma sürelerinde gol olmayınca her iki takım da soyunma 1- 1 eşitlikle döndü.

2. Yarıda Sinirler Gerildi

Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takım karşılıklı ataklarla başlarken 55'inci dakikada 68 Aksaray Belediyespor net bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

60. dakikada futbolcumuz Mehmet Aytemiz sarı kart görürken, hakem ikinci yarının başından itibaren verdiği hatalı kararlarla oyunu adeta çileden çıkardı. 99 sırt numarası ile oynayan Kuşadasıspor futbolcusu Emre Akbulut sarı kart gördü. 69. dakikada Aksaray Belediyespor oyuncu değişikliği yaparak Ayberk Altan’ı saha kenarına aldı. Altan’ın yerine Alican Tez oyuna alınırken, Teknik Direktör Cüneyt Biçer kalan dakikalarda takımı hücuma yönelik oynamaya yönlendirdi.

 70. dakikadan sonra Kuşadasıspor, Aksaray Belediyespor savunma alanı ve ceza sahasına adeta kamp kurarken, ikili mücadelede yaşanan sakatlıklar ve sarı kartlar nedeniyle oyunun sıkça durması ilk yarıya oranla oyunun kalitesini düşürdü.

Kuşadası Spor Yedek Kulübesi Basına Mensuplarına Saldırdı

Dakikalar 80'i gösterirken her iki takım teknik direktörü de ikişer oyuncu değişikliği yaparak kalan dakikalarda taktiksel oyuncu değişikliklerini de tamamladı. Karşılaşmada sıklıkla oyunun durmasından dolayı gerginlik yaşanırken Kuşadasıspor yedek kulübesi oyucuları görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırdı. Polisin araya girmesiyle basına saldıran Kuşadası yedek kulübesindeki oyuncular soyunma odasına gönderilirken Maçın 90'nıncı dakikasında 68 Aksaray Belediyespor Futbolcusu Hasan Gündoğdu takımını 2-1 üstünlüğe taşıyan golü attı. Zorlu geçen ikinci yarıda gülen taraf 68 Aksaray Belediyespor olurken ligde kritik maçı kazanan temsilcimiz ligin üst sıralarına doğru tırmanışa geçti. Önümüzdeki haftayı bay geçecek olan 68 Aksaray Belediyespor bu skorla puanını 17'ye yükselterek ligin 10. Haftasında 17 puana sahip 3 takım sıralamasında averajdan dolayı 8. sırada yer aldı. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ekim Ayının Getiri Şampiyonu Belli OlduÖnceki Haber

Ekim Ayının Getiri Şampiyonu Belli Oldu

Uyuşturucuyla Mücadelede Evdeki Göz Anne!Sonraki Haber

Uyuşturucuyla Mücadelede Evdeki Göz Anne...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar