Liderlik Koltuğuna Oturdu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Liderlik Koltuğuna Oturdu!
TFF 3. Lig 3. grupta şampiyonluk mücadele veren temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor ligin 20. haftasında deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşıspor’a konuk olduğu maçtan 4-2 galibiyetle ayrılarak 40 puan ve averajla liderlik koltuğuna yerleşti.

 Hakem Aykut Sergin yönettiği ve Maltepe Hasan Polat Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Siyah beyazlı ekip sahaya Tunahan Dikişci, Batuhan Yılmaz, Erdi Bakırcı, İlker Avşar, Mustafa Kayabaşı, Hasan Gündoğdu, Ali Mert Işık, Sefa Aksoy, Aykut Sarıdoğan, Tahsin Hacımustafaoğlu ve Nurullah Serbest isimleri ile çıktı. Siyah-beyazlı ekip Beyoğlu’ya karşı baskılı bir oyunla maça başladı. Karşılaşmanın 15. dakikasında İlker Avşar’ın golü ile 1-0 öne geçen futbol temsilcimiz Ali Mert Işık’ın 26. dakikada kaydettiği golle skoru 2-0 yaptı. 41. dakikada ise Mustafa Kayabaşı’nın golü durumu 3-0 yaptı. Temsilcimiz attığı art arda gollerle deplasmanda kendisini yalnız bırakmayan taraftarlarını sevindirdi ve maçın ilk yarısını 0-3 gibi net skorla soyunma odasına bitti. İkinci yarıya ev sahibi ekip etkili başlarken, 47. dakikada Murat Can Bölükbaş’ın golü ile durum 3-1 oldu. 51. dakikada hakem Aykut Sergin penaltı verdi. Topun başına geçen Murat Can Bölükbaş atığı gol ile durumu 3-2 yaptı. 82. dakikada ise temsilcimiz İlker Avşar’ın attığı gol ile durumu 4-2 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca temsilcimiz sahadan 4-2 galibiyetle ayrıldı. Siyah beyazlı ekip galibiyeti taraftarları ile kutladı. Lider 68 Aksaray Belediyespor 21.hafta karşılaşmasında 5 Şubat Pazar günü sahasında Siirt İl Özel İdarespor’u konuk edecek.

Kaleci Tunahan Korkuttu

TFF 3. Ligdeki temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor’un tecrübeli kalecisi Tunahan Dikişci, Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile oynanan maçın 87. Dakikasında rakibi ile girdiği pozisyonda dizine aldığı darbe ile sakatlandı.  Takımın başarısında çok önemli bir yere sahip olan Kaleci Dikişci’nin tedavisine hemen başlandığı yarın çekilecek MR sonuçlarına göre durumunun netlik kazanacağı öğrenildi.

Haber: Dilek Eyüboğlu

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milletvekili Aday Adayı Altınsoy: “Vatandaşlarımız Türkiye İle İlgili Oynanan Oyunun Farkında”Önceki Haber

Milletvekili Aday Adayı Altınsoy: “Vatan...

Başkan Eser, “Asıl Sorun İşsizlik Değil, Mesleksizlik Ve Nitelikli Personel Eksikliğidir!Sonraki Haber

Başkan Eser, “Asıl Sorun İşsizlik Değil,...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar