Lige Dönüş Öpücüğü Düzce’den

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lige Dönüş Öpücüğü Düzce’den
TTF 3. Lig 2. Grup'un 7. hafta karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde Düzcespor’u ağlayan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor kötü gidişata dur demek ve mutlak 3 puan almak için çıktığı sahada kontrollü futboluyla 3 gol attı. Düzcespor’u evinde 3-0 mağlup etti. 

Ligde 6. haftayı 12. sırada tamamlayan temsilcimiz Aksaray Belediyespor, daha önce  ligde birçok kez karşılaştığı Ligin 4 sırasında yer alan Düzcespor ile karşılaşmasına hakemin başlama düdüğü ile başladı.  

Etkin Futbol Gol Getirdi

Sahaya mutlak 3 puan için çıkan 68 Aksaray Belediyespor, maçın başlama vuruşu ile birlikte sahaya etkin ve atak futbolunu yansıtmaya başladı. Maçın 9. dakikasında Hasan Gündoğdu 68 Aksaray Belediyespor'u 1-0 öne geçiren golü Düzce ağlarına gönderdi. Erken gelen golle birlikte moral bulan siyah-beyazlı ekip, orta saha ve ileride etkili olmaya başladı.  Aksaray Belediyespor'u orta sahada durdurmaya çalışan Düzcespor, yakaladığı toplarda kontratakla temsilcimiz Aksaray Belediyespor kalesinde tehlikeli olmaya çalışırken Düzcespor’un maçın 30. dakikasında yakaladığı net gol pozisyonu temsilcimiz Aksaray Belediyespor'un kale direğinde son buldu. İlk 45 dakikada her iki takımın da göz dolduran futbolu, futbolseverlere heyecanlı anlar yaşatırken, maçın ilk 45 dakikası Aksaray Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 Ayak Basılmadık Alan Bırakmadılar

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Düzcespor 2. yarının hemen başında beraberlik golü için kanatlardan Aksaray Belediyespor ceza sahasında ataklar ve hava toplarıyla tehlikeli olmaya çalışsa da temsilcimiz Aksaray Belediyespor Düzcesporlu futbolcuları sahada adım adım takip ederek gol pozisyonlarına engel oldu. Aksaray Belediyesporlu oyuncular Maçın 2. 45 dakikasının hemen başında Düzcespor’un iddialı ve tehlikeli ataklarını gole dönüşmeden engelleyerek sahada adım atmadık yer bırakmadı. 

1 Dakikada 3 Fark!

Maçın 64. Dakikasında oyuncumuz Necmi Çoban takımını 2-0 öne geçiren golü Düzcespor filelerine gönderdi. 2. golün ardından rahatlayan temsilcimiz Aksaray Belediyespor sahada koşan, araya paslar veren ve gole yönelik oyunu ile 2. golden 1 dakika sonra, 65. Dakikada Gürcan Gözüm’ün ayağından takımını farka götüren golü Düzce filelerine göndererek takımının 3. golüne imza attı. Maçın normal süresi 3-0 biterken, 4. Hakem 5 dakika uzatma süresi ekledi. Uzatma süresinde sahada gergin anlar yaşandı. Uzatma süresinde Hakem 4 oyuncuya sarı kart gösterirken skor  ise değişmedi. Temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor bu skorla 7. haftanın sonunda puanını 10’a yükseltirken Lig’de 8. sıraya yükseldi. Haber: Harun Atalay 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP’li Belediyeler Sınırları AştıÖnceki Haber

CHP’li Belediyeler Sınırları Aştı

Bina İnşaatı YaptırılacaktırSonraki Haber

Bina İnşaatı Yaptırılacaktır

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar