Meral Akşener Aksaray'ın Derdini Dinlemeye Geliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meral Akşener Aksaray'ın Derdini Dinlemeye Geliyor
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Aksaray ziyareti öncesinde İYİ Parti Aksaray İl Teşkilatı tüm hazırlıklarını tamamlayarak, Akşener’in kentteki ziyaretine odaklandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Aksaray ziyaretini ve programlarını değerlendiren İYİ Parti İl Başkanı Ömer Faruk Ağır, Meral Akşener’in Aksaray’ı çok önemsediğini belirtti. İYİ Parti'nin Türkiye siyasetindeki varoluş mücadelesinin en önemli adımlarının Aksaray'da atıldığını da belirten Ağır, “Genel Başkanımız 2 Mart 2016 yılında Aksaray'da büyük bir coşkuyla karşılanmış ve ondan sonraki süreç içerisinde Türkiye siyasetinde İYİ Parti olarak zorlu süreçlerin ardından 2018 genel seçimlerinde Aksaraylı hemşerilerimiz başta olmak üzere ülkemiz genelinde partimize teveccüh göstermiş ve ilk seçiminde büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kısa sürede büyük bir başarı elde etmiştir. 2016 yılından günümüze Genel Başkanımız Meral Akşener, Aksaray’ımızı önemsiyor ve Aksaray halkımız da genel başkanımızı seviyor” ifadelerini kullandı.

‘Esnafımız Ve Halkımızla Hasbihal Edecek’

İl Başkanı Ağır sözlerini şöyle sürdürdü: “Genel Başkanımızın programında yine Aksaray'da hemşerilerimiz Genel Başkanımıza Aksaray misafirperverliğini göstererek bağrına basacaktır. Genel Başkanımızın Aksaray ziyareti saat 11.00'de meydanda başlayacak ve Eski Sanayi Caddesi'nde esnaf ziyareti ile devam edecek. Ardından Ortaköy ilçemizi de ziyaret edecek olan Genel Başkanımız 14.30'da Ortaköy ilçesi halkı ve esnafıyla bir araya gelecek ve yine ardından 16: 00'da Ağaçören ilçemizi ziyaret edecek. Orada da esnafımız ve halkımızla hasbihal edecek.

Genel başkanımızın 2 yılı aşkın bir süredir ülkemizin bütün il ve ilçelerini ziyaret ettiğini hepiniz biliyorsunuz. Genel başkanımız siyasi hiçbir söylemde bulunmadan sadece esnafımızın ve vatandaşımızın sorunlarını dinleyip, Türkiye kamuoyuyla paylaşıyor ve genel başkanımızın gittiği her il ve ilçedeki sorunların kamuoyu tarafından paylaşılması büyük ses getiriyor. Meral Akşener’in Aksaray programı için hazırlıkları tamamladıklarını söyleyen Ağır, “Genel Başkanımız Meral Akşener'i Aksaray halkının en iyi şekilde ağırlayacağından eminim. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizi Genel Başkanımızın Aksaray ziyaretine davet ediyorum” diye konuştu. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray Belediyespor, Rakibine 2-1 Mağlup OlduÖnceki Haber

Aksaray Belediyespor, Rakibine 2-1 Mağlu...

İş İnsanı Eşmekaya’dan Aksaray’a 5 Yeni 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuSonraki Haber

İş İnsanı Eşmekaya’dan Aksaray’a 5 Yeni...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar