MHP Belediye Başkan Adayı Çıtak, Bir Bir Projelerini Açıkladı! "Ütopik Projelerimiz Yok, Vatandaşı Kandırmaya Yönelmedik"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Belediye Başkan Adayı Çıtak, Bir Bir Projelerini Açıkladı! "Ütopik Projelerimiz Yok, Vatandaşı Kandırmaya Yönelmedik"
MHP Aksaray Belediye Meclis, İl Genel Meclis Üyeleri ve Proje Tanıtım Toplantısı gerçekleştirdi. Programda MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, tek tek tüm projelerini açıkladı. 

 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde MHP teşkilatı sıkı şekilde hazırlanıyor. 5 yıl önce 1200 civarında oyla AK Parti'ye kaptırdığı Aksaray Belediyesini, İrfan Çıtak ile geri almak için kolları sıvayan Milliyetçi Hareket Partisi, İl Genel Meclis Üyeleri ve Proje Tanıtım Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya MHP teşkilatı ve partililer katılım gösterdi.

"Aksaray Sevdalısı Bu Kadro, Bu Aşka Taliptir"

MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş programın açılışında, "Belediyecilik, dokunmaktır, düşünmektir ve hissetmektir. Belediyecilik gülümseyen yüzdür, cömertliktir, darda kalanların acil yardımıdır, vatan sevgisi millete hizmetin en büyük gücüdür. Ne demiş Rahmetli Neşet Ertaş, Zorluğa göğüs germediğin yarı sevmeyeceksin. Aksaray sevdalısı bu kadro, bu aşka taliptir arkadaşlar" açıklamasında bulundu.

"5 Sene Önce Kaybettiğimiz Aksaray Belediyesini Bu Kez Kazanacağız"

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, "Aksaray'daki 22 yerde seçime giriyoruz. Gittiğimiz her yerde 55 yıllık tarihimizde görmediğimiz bir coşku bir bütünleşme var. 5 sene önce kaybettiğimiz Aksaray Belediyesini bu kez kazanacağız. Aksaray'da 50 gündür en çok koşan ve en çok konuşulan aday bizim adayımız" dedi.

"Hiçbir Ütopik Proje Hazırlamadık, Gerçek Dışı Vaatlerle İnsanlarımızı Kandırmaya Yönelmedik"

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak ise adım adım projelerini kamuoyu ile paylaşarak, "Hiçbir şekilde ütopik proje hazırlamadık. Sahaya çıktığımızdan bu zamana kadar insanlara samimiyetle yaklaştık. Gerçek dışı vaatlerle insanlarımızı kandırmaya yönelmedik. Hazırladığımız projeleri takdim edeceğim size" dedi. 

Yeraltı Çarşısı ve Kentsel Dönüşüm Ortak Akıl Projesi

Yeraltı Çarşısı ve Kentsel Dönüşümü Ortak Akıl Projesi gerçekleştireceklerini ifade eden Çıtak, "Yeraltında iş yapmaktan korkuyoruz. Biz burada şehrimizin hem trafik sorununu alacak, şehrimize yeraltında bir kapalı çarşı yapacak bir projemiz var" açıklamasında bulundu.

"Araç Trafiğini Yer Altından Verip Meydana İnsanların Yürüyebileceği Alanlar Oluşturacağız" 

Aksaray'ın yaşadığı otopark sorununu da aşacaklarını ifade eden Çıtak, araç trafik sorununu çözeceklerine söz vererek, "Mevcut belediyenin olduğu yerden trafiği yer altından verip Kurşunlu Camii geçtikten sonra yüzeye çıkma projemiz var. Bu noktada meydandan bağımsız kılıyoruz trafiği. İnsanların yürüyebileceği alanlar oluşturmuş oluyoruz" dedi. 

"Eski Sanayi Bölgesinde Yeni Bir Meydan Oluşturacağız"

Eski Sanayi Kentsel Dönüşümü konusunda da önemli adım atacaklarını ifade eden Çıtak, bu alanı cazibe alanı yapacaklarını söyledi. Şu anki imar planının doğru olmadığını belirten Çıtak, yeni meydanlar oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.  

Modern Bedestenden Fuar Merkezine, Düğün Salonundan Hayvan Oteline Kadar Projelerini Açıkladı

Aksaray'a tarihi dokuya uygun modern bedesten, Balıkçılar Çarşısı, mahalle kreşleri, hayvan oteli, düğün salonu, modern hayvan barınağı ve yem üretim tesisi, kongre ve fuar merkezi inşa edeceklerinin sözünü veren Çıtak, yapılacak kongre ve fuar merkezi aracılığıyla uluslararası fuarlara ev sahipliği yapma imkanı elde edeceklerini ifade ederek, Aksaray Belediyesi, üniversite ve OSB ortaklığında iş birliği yapabileceklerine de dikkat çekti.

"Şehrimize Yakışan Giriş Çıkışlarını Yapacağız"

Geliştirilen projelerini açıklamaya devam eden Çıtak, "Büyük bir köy gibi bırakıldık. Şehrimize yakışan giriş çıkışların uzun zamandır yaptırılmaması. Biz belediyeyi kazandıktan sonra şehrimize yakışan giriş çıkışları yapacağız" dedi.

"Aksarayspor İçin Toplanan Her Para, Aksarayspor İçin Harcanacak"

Aksarayspor için, "Bizim 2. ligde bıraktığımız Aksarayspor bu hallere geldi. Bıraktığımız seviyeye daha yeni geldi. Biz devam etseydik bambaşka olurdu. Aksarayspor için toplanan her para, Aksarayspor için harcanacak. Yeni Şehir Stadyumu yapacağız. Bir statla değil altyapı tesisleriyle, sportmen gençlerimizi yönlendirmemiz gerekiyor. Kendimiz başlarında beklemeyeceğiz, kimsenin önünü kesmeyeceğiz. Önleri kesile kesile şehrimizi spordan soyutladılar. Hesap yaptım, o toplanan paralarla 1. lige çıkıyoruz şu anda" açıklamasını yaptı.

"Bu Şehir, Birkaç Kişinin Kararıyla Yönetilemez"

Kapalı pazar alanı, işçi blokları, çok katlı otopark, yürüyen merdiven ve üst geçit projesi, üniversite sınavında başarılı olan ve ihtiyaç sahibi olan öğrencilere burs yardımı, sınavlara hazırlık kursları, öğrencilere teknolojik destek, şehir kütüphanesi, kadın sığınma evleri, kadın kooperatifleri ve kadın istihdamı projesi, engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak projeler ve aile yaşam merkezini hayata geçireceklerini ifade eden Çıtak; emeklilere destek, 65 yaş üstüne indirimli su, 65 yaş üstü vatandaşlara ulaşım desteği, içme suyu projesi, yeşil Aksaray projesi, drift ve yarış pisti, buz pateni pisti, Aksaray Mobilyacılar Sitesi ve Hilal Kart projesini de gerçekleştirerek, Aksaraylıların huzur dolu bir şehirde yaşamasını sağlayacaklarını söyledi. Kent konseyi kuracaklarını söyleyen Çıtak, "Bu şehir, birkaç kişinin kararıyla yönetilemez. Ortak aklın hakim olacağı bir belediyecilik olacak. Tek ortak noktamız Aksaray'dır" dedi.

"Belediye Personelimiz Bizlerden Korkmasın"

Belediye personelinin haklarının iyileştirileceğini ifade eden Çıtak, "Personel istediğini alamadı. Asgari ücretin altına düşecek seviyede bir çalışma hayatları var. Bizden korkmasınlar. Takım elbise kravatla geldiğimizde ellerini önlerine bağladılar buna üzüldüm. O ellerinizi açınız rica ediyorum. Kimse çalıştığı işe siyasilerden korkmayacak" dedi. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Girdi Fiyatları Düşmedikçe Tüketici Uygun Fiyatla Gıda Tüketemez”Önceki Haber

“Girdi Fiyatları Düşmedikçe Tüketici Uyg...

Aksarayspor Galibiyete Kilitlendi!Sonraki Haber

Aksarayspor Galibiyete Kilitlendi!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar