MHP Milletvekili Kaşlı: İlk Adım Tamam, Şimdi Sıra İkinci Adımda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Milletvekili Kaşlı: İlk Adım Tamam, Şimdi Sıra İkinci Adımda
MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik temaslarını kent merkezinde sürdürdü

. Kaşlı, ziyaretlerde kendilerine eşlik eden Cumhur İttifakı paydaşlarından AK Parti Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk ve Yeniden Refah Partisi Aksaray İl Başkanı Kazım Serkan Şimşek’e de teşekkür etti. 

İlk olarak Köy Muhtarları Derneği Başkanı Emin Koçak ve Aksaray Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Dağ’ın organize ettiği toplantıda muhtarlarla bir araya gelen Kaşlı, muhtarların istek ve görüşlerini dinlendi. Aksaray’ın her sorununa el uzatılması için Meclis'te gerekli tüm girişimleri yeni dönemde de devam ettireceğini söyleyen Kaşlı, Aksaray’a hizmet etme noktasında muhtarların da oldukça önemli bir misyon üstlendiğini aktardı. Daha sonra Aksaray Manavlar Odası Başkanı Kuddusi Yeşildal’ı ziyaret eden Kaşlı, “Lider Ülke Türkiye’ vizyonunda ilk adım tamam şimdi güçlü bir ikinci adıma ihtiyaç var” dedi. 

 

‘Türkiye’yi Lider Ülke Seviyesine Biz Taşıyacağız’ 

"Türkiye Cumhuriyeti'ni hak ettiği gelişmişlik düzeyine biz çıkaracağız. Türkiye'yi lider ülke seviyesine biz taşıyacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle kilitleri ya açacağız ya da kıracağız" ifadeleriyle Muhtarlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen ve ‘Lider Ülke Türkiye’ vizyonuna Cumhur İttifakı iradesiyle ulaşacaklarının altını çizen Kaşlı, “Üreten, refah sağlayan, herkesin iş ve aş sorunlarını çözmüş milli ekonomiyi, bütün sorunlara neşter vurmayı başarmış, terörün kökünü kazıyıp bölücülüğü felç etmiş siyasi ve hukuki bünyeyi, dış politikada daha aktif, taviz vermeyen, dünyaya Türkçe bakan, hayatı ve hadiseleri başkent Ankara vizyonuyla kuşatan, dış politik mimariyi el birliğiyle, güç birliğiyle ve Cumhur İttifakı'yla sağlamış olacağız" diye konuştu.  

 

‘İstikrar Ve İstikbal İçin Güçlü Bir Destek Daha’

Temaslarını Bediüzzaman Caddesi’nde, Salı Pazarı’nda ve Kapalı Çarşı’da esnaf ziyaretleriyle sürdüren Aksaray Milletvekili Kaşlı, partilerine gösterilen teveccühten ve Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a verilen desteklerden dolayı teşekkür etti. Şimdi 2. Tur seçimleri için daha güçlü bir şekilde Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceklerini aktaran Kaşlı, Türk’ün gücünü tüm dünyaya gösterme vaktinin geldiğini vurguladı.

Kaşlı, “Türkmen Beyimiz, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin Türkiye’de siyaset yapan herkesin, sağduyu sahibi bütün vatandaşlarımızın hafızasına kazıdığı ‘Önce Ülkem ve Milletim; Sonra Partim ve ben’ anlayışıyla; ‘Lider ülke Türkiye’ hedefimize 14 Mayıs’ta partimize verdiğiniz desteklerle güçlü bir adım daha attık. Ülkemizin hayrına, devletimizin istikrarı, milletimizin istikbali için durmadan, yorulmadan, yılmadan; ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle, esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizle sizlerle buluştuk. Hep birlikte Cumhuriyetimizin 100. yılına koştuğumuz bu kutlu yolda şimdi sıra 2. Tur seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı yapmak var. Bu azim ve inanç ile inşallah Cumhur İttifakı olarak Türk’ün gücünü bu yüzyılda tüm dünyaya göstereceğiz” dedi.  Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarma, 3 Defineciyi Suçüstü YakaladıÖnceki Haber

Jandarma, 3 Defineciyi Suçüstü Yakaladı

Aksaraylı Öğrenciler Deprem Bölgesindeki Kardeş Okula Destek İçin Kermes DüzenlediSonraki Haber

Aksaraylı Öğrenciler Deprem Bölgesindeki...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar