Muhalefet İl Başkanları Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhalefet İl Başkanları Bir Araya Geldi
Aksaray'da 5 muhalefet partisi il başkanı bir araya gelerek ülke ve Aksaray gündemi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Bundan sonraki süreçte sıkça bir araya gelerek özellikle Aksaray’ın sorunları ve çözümleri ile ilgili ortak çalışma yapacakları konusunda  mutabakata varan CHP İl Başkanı Ali Abbas Ertürk, İyi Parti İl Başkanı Faruk Ağır, Gelecek Partisi İl Başkanı Muhammet Dilmaç, Deva Partisi İl Başkanı Necati Coşkuner ve Demokrat Parti İl Başkanı Servet Ceylan ülke genelini etkileyen ekonomik süreçlerin vatandaşa etkileri konusunda görüş birliğine vardı.

 

Parlamenter Sisteme Geçişte Fikir Birliği Sağlandı

Ülke genelinde yaşanan döviz kurlarındaki dalgalanmanın ekonomiye olumsuz yansımaları başta olmak üzere her geçen gün ağırlaşan ekonomik şartların vatandaşlar üzerindeki etkilerinin konuşulduğu toplantıda Aksaray'ın kronikleşmiş beklemekte olan birçok sorunu da gündeme alındı.

“Ortak Derdimiz Aksaray”

5 Muhalefet partisi il başkanı, yaşanan olumsuzlukların temelinde tek adam rejiminin bulunduğu konusunda fikir birliğine vararak, çözümün parlamenter sisteme geçişte olacağı konusunda birleşti.

İl Başkanları “Ortak derdimiz ülkemiz ve Aksaray” diyerek “Artık mevcut iktidarın her konuda yetersiz kaldığı ortadadır. Özellikle son aylarda yaşanan kurdaki dalgalanma ve ekonomik sıkıntı, başta akaryakıt olmak üzere vatandaşın sofrasına götürdüğü temel gıdalardaki yüksek fiyat artışı artık katlanılamaz bir hale gelmiştir. Mevcut iktidarın ekonomik sıkıntılarla boğuşan vatandaşa yardımcı olması gerekirken, sürekli bahaneler ürettiğini hepimiz gözlemlemekteyiz. Malum kış aylarındayız. Doğalgaza gelen zamla birlikte artık birçok evde vatandaş sobaya dönüş yaptı. Asgari ücretle ve memur maaşıyla geçinen vatandaşlarımızın son gelen zamlarla paraları pul olurken, mevcut iktidar ve Aksaray'daki yönetimi vatandaşların dağ gibi birikmiş sorunlarına sessiz kalıyor. Görmezden geliyor. Bizler Aksaray özelinden başlayarak çiftçimizin üreticimizin esnafımızın, işçimizin, memurumuzun, üniversiteli işsiz gençlerimizin, atanamayan öğretmenlerimizin ve dağ gibi birikmiş birçok sorunun en yakın takipçisi olacağız. Bundan sonraki süreçlerde sıkça kamuoyunun karşısında, memleketimizin ve Aksaray’ımızın sorunlarını dile getireceğiz” açıklamasında bulundular. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Obruk Kâbusu Şimdi Aksaray’daÖnceki Haber

Obruk Kâbusu Şimdi Aksaray’da

Futbolun Efsaneleri Pepsi ‘Yıldız Futbolcu Seminerleri”nde  Genç Futbolseverlerle İzmir’de BuluştuSonraki Haber

Futbolun Efsaneleri Pepsi ‘Yıldız Futbol...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar