Muhtarların Vaatleri Başkanları Solladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhtarların Vaatleri Başkanları Solladı
Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesi pizza indirimi veren muhtar da var Yasin-i Şerif dağıtan da. Havuz ve düğün salonu vaat eden de var, öğrencilere burs, yaşlılara bakım hizmeti vereceğine dair söz veren de.

 31 Mart yerel seçimleri ile birlikte muhtarlık seçim kampanyaları da hız kazandı. Aksaray genelinde 31 Mart gecesi 223 muhtar seçilirken, 1500'e yakın muhtar adayı ve yaklaşık 9 bin muhtar azası yoğun bir seçim çalışması içerisinde vatandaşların oyunu almak için seçim kampanyalarını sürdürüyor.

Özellikle köy ve kırsal alanlardaki kıyasıya devam eden muhtarlık seçim çalışmalarından vatandaşlar büyük memnuniyet duyarken, birçok muhtar adayının seçim çalışmalarında verdiği sözler belediye başkanlarının vaatlerine taş çıkartıyor.

Çılgın Vaatler, Ardı Arkası Kesilmeyen Promosyonlar Bitmek Bilmiyor

Seçim bölgesinde düğün salonu vadeden muhtar da var, sosyal tesis alanları yapacağını söyleyen muhtar adayı da. Gençler için kafe ve eğlence merkezleri kuracağını vaat edenlerin yanı sıra seçim kampanyalarında Yasin-i Şerif dağıtan, pizzada ve halı yıkamada yüzde 50 indirim dağıtan muhtarlar da var. 

Bu vaatlerin yanı sıra birçok promosyon dağıtan muhtar adaylarının, Aksaray seçim ekonomisine yaklaşık 15 milyon TL katkıda bulunduğu öngörülürken, muhtar adayları ile birlikte 9 bin aza da yine sahalarda seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kapı kapı gezen muhtar adayları, birçok promosyon ürünü dağıtırken yine seçim vaatlerinde mahallelerine banka ATM'leri kurduracağını, maddi durumu yetersiz olan öğrencilere burs vereceğini, yaşlı ve yalnız yaşayanlara evde hizmet vereceklerini, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile çalışarak her mahalleye güvenlik görevlisi atayacaklarını söylüyor. Muhtar adaylarının, sandıktan zaferle çıkmayı hedeflediği bu yüksek tempolu süreçte, birbirinden şaşırtıcı vaatleri sınır tanımamaya devam ediyor. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlı: "Sultanhanı'nı İlçe Görünümüne Kavuşturmak İçin Yola Çıktık"Önceki Haber

Şanlı: "Sultanhanı'nı İlçe Görünümüne Ka...

"Hem Hukuki Hem De TFF Nezdinde Bu İşin Peşini Bırakmayacağız"Sonraki Haber

"Hem Hukuki Hem De TFF Nezdinde Bu İşin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar