Şanlı: "Sultanhanı'nı İlçe Görünümüne Kavuşturmak İçin Yola Çıktık"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Sultanhanı Belediye Başkan Adayı Fiyay Şanlı, "Sultanhanı'nın adı sadece ilçe olarak kalmış. Biz Sultanhanı'nı ilçe görünümüne kavuşturmak için yola çıktık" dedi.

 Yerel seçimlere sayılı günler kala Aksaray'ın en genç ilçesi Sultanhanı'nda ilçenin en iddialı adayı MHP Sultanhanı Belediye Başkan Adayı Şanlı, seçim çalışmalarını Anadolu Ekspres Gazetesi ve Ekspo TV ekranlarında değerlendirdi. 

"Sultanhanı İçin Değişim Şart, Gümbür Gümbür Geliyoruz"

Gazeteci Dilek Eyüboğlu'nun sorularını cevaplayan Sultanhanı MHP Belediye Başkan Adayı Şanlı, "Türkiye genelinde yerel seçim çalışmalarını Sultanhanı'nda ilk biz başlattık. İlk adaylığını açıklayan benim. Sultanhanı ilçe halkının teveccühü ve istekleri, gördüğüm eksiklikler üzerine Sultanhanı ilçesine belediye başkan adayı oldum. Ben, ekip arkadaşlarımla birlikte Sultanhanı için iyi niyetlerimiz ve projelerimiz ile yola çıktık. İnşallah 31 Mart akşamı bu çalışmalarımızı zaferle taçlandıracağız. Biz de Sultanhanı'na bu hizmetleri hızlı bir şekilde yapmaya talibiz" ifadelerini kullandı.

"Turizm Gelirini Artırmak İçin 200 Dükkan Yapacağız"

Sultanhanı için birçok söz verildiğini ancak hepsinin tutulmadığını söyleyen Şanlı, "İki dönemdir yerine getirilmemiş birçok eksiklikler var. Sultanhanı ilimizin bir tane kervansarayı var. Bunun önünde 2500 metrelik bir alan var. Biz turizm gelirlerini artırmak ve Sultanhanı halkının eşit şekilde yararlanabilmesi için burada 200 adet dükkan yapacağız. Ticaret ve turizmle uğraşmak isteyen Sultanhanı hemşehrilerimize imkan sunacağız.  Turizmden gelen geliri, herkes eşit bir şekilde paylaşacak. Bugüne kadar Sultanhanı'nın turizm gelirine birkaç kişi ipotek koymuştu. Yeni dönemimizde böyle bir şey olmayacak" sözlerini kullandı.

"Kadınlarımızın Yaptığı Ürünleri, Kervansarayımızda Satarak Ekonomilerine Katkı Sağlayacağız"

Sultanhanı'nda kadınlara özel de projeler geliştirdiklerini ifade eden MHP Sultanhanı Belediye Başkan Adayı Fiyay Şanlı, "Tüm halkımıza eşit bir şekilde, ayırmadan ayrıştırmadan bu şekilde yolumuza devam ediyoruz. Sultanhanı'nda her mahallede kadın aktivite merkezi kurarak hanım kardeşlerimize mesleki ve iş eğitimleri vererek, ev ekonomilerine katkıda bulunmaları için çalışacağız. Hanım kardeşlerimizin yaptıkları ürünleri buradaki kervansarayımızın içerisinde turistlere satarak, ekonomilerine katkıda bulunmak için imkanlar sunacağız" dedi.

"Sultanhanı'nı İlçe Görünümüne Kavuşturmak İçin Yola Çıktık"

Sultanhanı ilçesinde sosyal bir yaşam alanının olmadığını ve bunun büyük bir eksiklik olduğunu da dile getiren Şanlı, "Mevcut belediye başkanının bu konuda 14-15 tane projesi var. İçinde işte yüzme havuzu vesaire falan ama iki dönemdir bunların hiçbirini yapmamış. Sultanhanı'nın adı sadece ilçe olarak kalmış. Biz Sultanhanı'nı ilçe görünümüne kavuşturmak için yola çıktık. Buradaki gençlerimiz, memurlarımız, çalışanlarımız akşamları sosyal faaliyet olmadığı için sürekli Aksaray'a gidip geliyorlar. Biz yapacağımız sosyal projelerle gençlerimizi ve çalışanlarımızı Sultanhanı ilçesinde eğlendireceğiz. Gençlerimiz nasıl bir yaşam tarzı istiyorsa, nelerden hoşlanıyorsa, onların istekleri bizim için öncelik olacak. İlçemizde yaşayan memur ve çalışanlarımızın ilçe dışına çıkmasını engelleyip aileleriyle huzur ve güven içerisinde sosyal faaliyetlerini gerçekleştirecek alanlar oluşturacağız. Biz Sultanhanı ilçesinin kültürünü geliştirip ilçemizi tüm yönleriyle daha yaşanılabilir bir hale getireceğiz" sözlerini kullandı. 

"Sultanhanı'na Sıcak Asfalt ve Doğalgazı Getireceğiz"

Sultanhanı'nda vatandaşların değişim isteğinin olduğunu söyleyen Şanlı, "Biz de inanıyoruz 31 Mart akşamı Sultanhanı belediye başkanlığına 4000 oy ile geliyorum. Bütün vatandaşlarımız müsterih olsun. 31 Mart akşamından sonra Sultanhanı'nda büyük bir değişim olacak. İlçemizde Bekir Ağa Camii var. Bu camimizde cuma namazında yer bulunamıyor, cenazelerimizi kaldırmakta güçlük çekiyoruz. Biz göreve geldiğimiz andan itibaren bu camileri bir külliyeye çevireceğiz, önüne büyük bir meydan açacağız. İnanın ilçede çöpler toplanmıyor, temizlik yapılmıyor. İlçemiz Konya yolu üzerinde bulunmakta ve yolun etrafı çok atıl durumda. Seçim zamanı bazı mahallelere kum serdiler millet tozdan evine giremez oldu. İlçemizdeki tüm cadde ve sokakları yenileyeceğiz ve pırıl pırıl bir Sultanhanı yapmak için geliyoruz. Bütün Sultanhanı ilçemizi sıcak asfalt ile tanıştıracağız. İlçemizin unutulmuş mahallelerine sıcak asfalt ve doğalgazı getireceğiz" dedi.

"Hiç Kimseyi Ötelemeyeceğiz"

"Bizim kimseyle bir çekişmemiz yok" diyen Şanlı, "Bilgi, birikim, tecrübemiz ve ekip arkadaşlarımızla birlikte hizmet için geliyoruz. Tüm Sultanhanı halkımızın aşı, işi, suyu olacağım. Ne gerekiyorsa tüm vatandaşlarımızın hizmetinde olup hiç kimseyi ötelemeyeceğiz. Biz de ayrımcılık olmayacak, halkın içinden çıktım halktan birisiyim" açıklamasını yaptı. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kastamonuspor'dan Aksarayspor'a Saldırı! "Bunu Unutmayacağız"Önceki Haber

Kastamonuspor'dan Aksarayspor'a Saldırı!...

Muhtarların Vaatleri Başkanları SolladıSonraki Haber

Muhtarların Vaatleri Başkanları Solladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar