MUSTAFA CECELİ “SOMUNCU BABA AŞKIN SIRRI” FİLMİNDE

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MUSTAFA CECELİ “SOMUNCU BABA AŞKIN SIRRI” FİLMİNDE
Mustafa Ceceli, “Somuncu Baba Aşkın Sırrı” filminin klip çekimi için Kürşat Kızbaz yönetmenliğinde kamera karşısına geçti.

1 Nisan'da vizyona girecek filmin klibi Mustafa Ceceli'nin "Aşk İçin Gelmişiz" şarkısına çekildi.  Mustafa Ceceli, Filmin yönetmeni Kürşat Kızbaz'a 'Aşk İçin Gelmişiz' şarkısının klibinde film görüntüleri kullanmak istediğini söyledi. Celeli, “Bir klip çekelim ve bu hem anı olarak kalsın, hem de senin görüntülerinin ve filmden sahnelerin yer alacağı bir klip olsun dedi. Filmi izledim ve belki de ilk izleyenlerden biriyim. Çok etkilendim. İşin ilginç ve güzel olan yanı ise, biz zaten uzun süredir bu şarkıya senaryo arıyorduk. Klip için 2 farklı yönetmenle görüştük ama çekindiler, şarkının hikâyesi itibariyle ağır geldi ve biz bunun altından kalkamadık dediler. Sanıyorum bundan iyi bir klip çekemezdik ki filmi izleyince siz de bunu göreceksiniz." dedi.

"Somuncu Baba Aşkın Sırrı" filminden çok etkilendiğini belirten Mustafa Ceceli, "Daha ilk repliğinde 'Aşk benlikten geçmektir' diye başladığı için film beni böyle bir durdurdu. Çünkü bizler aşkı, sevgiyi son derece bedensel kabul etmiş hatta farklı noktalara çekmiş durumdayız. Halbuki gerçek aşk suretsizdir. Suretsizden suretsize gidene aşk denir. Suretliden suretliye, bedenden bedene gidene de beğeni denir. Ama aşk sonsuza kadar devam eder. Bunu bulan yaşayan insanlar vardır. Dolayısıyla bu filmin hikâyesi de aşkın sırrını arayan bir dervişin yolculuğu. Aşk İçin Gelmişiz şarkısı da aslında bizim yolculuğumuzu özetliyordu. İkisinin hikayesinin çok iyi örgülendiği bir proje oldu." dedi.

Mustafa Ceceli’nin kameraya çok yakıştığını ifade eden “Somuncu Baba Aşkın Sırrı” filminin yapımcısı ve yönetmeni Kürşat Kızbaz, “Mustafa Ceceli kameraya çok yakışıyor, çok güzel bir yüzü ve duruşu var. Çok da fit. Bence ideal bir aktör. Kendisine yeni filmimde teklif götüreceğim. İnşallah oyuncu olarak da beraber çalışma şansımız olur” dedi. Haber: Mehmet Eser


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 “ÖRNEK ŞAHSİYETLER MEDENİYET KÖPRÜSÜ BEŞ ŞEHİRLİ” ETKİNLİĞİ YAPILDIÖnceki Haber

“ÖRNEK ŞAHSİYETLER MEDENİYET KÖPRÜSÜ...

ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİLERSonraki Haber

ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİLER

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar