Önder Yıldız AK Parti'den Adayım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Veterinerler Hekimler Odası Başkanı Önder Yıldız, AK Parti'den 3. kez milletvekili aday adayı olduğunu ifade etti. Önder Yıldız, ilerleyen günlerde AK Parti İl Binası'nda basın mensuplarıyla bir araya gelerek adaylığını ilan edeceğini belirtti.

AK Parti'nin kuruluşundan bu yana parti içerisinde her kademede görev yaptığını söyleyen Yıldız, yaklaşık 2,5 aydır bir istişare süresinin ardından AK Parti'den yeniden milletvekili aday adayı olduğunu belirterek, "Bu 2,5 aylık sürede yakın dostlarım, eşim, çocuklarım ile istişare ettik. Beraber yol yürüyebileceğim ve bu süreçte bana yorulmadan destek olacak tüm yol arkadaşlarımızla almış olduğumuz karar sonucu, üçüncü kez AK Parti'den milletvekili aday adayı olacağımıza karar verdik. Önümüzdeki günlerde AK Parti il binasında basın mensupları ile bu kararımı tüm kamuoyuyla paylaşacağım" dedi.

Bıkmadan Usanmadan Çalışıyorum

Yıldız, "1975 yılında Aksaray'da doğup ilk, orta, lise tahsilimi Aksaray'da yaptım. Ardından Konya Selçuk Üniversitesi Veterinerlik fakültesini bitirerek 2000 yılında memleketim Aksaray'da serbest veterinerlik hizmetine başladım. 23 yıldır Aksaray'da fiili veteriner hekimi olarak çalışmaktayım. Aksaray Veteriner Hekimler Odası'nın 7 dönemdir başkanlığını yürütmekteyim. Birçok STK platformu yönetiminde aktif görev aldım. 2 dönem AK Parti il yönetiminde tanıtım ve medya il başkan yardımcılığı görevini yaptım. Yine partimizden iki dönem milletvekili aday adayı oldum. Kamuoyu yoklamaları başta olmak üzere temayül ve parti içi yoklamalarında hemşerilerimizin yoğun teveccühü ile birinde birinci, birinde üçüncü çıktım. Bıkmadan usanmadan çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Şehrimize Faydalı Olabilecek Potansiyelin Beden Olduğunu Düşündüğüm İçin Aday Adayıyım

Yıldız, "Günlük kabul ettiğim kişi sayısı 200 civarındadır, günlük 100-150 civarında telefon görüşmesi yaparım. Bunun yanı sıra halkımıza faydalı olabilmek için günlük 300-400 kilometre yol getirip hasta kaydederim. 20 yıldır bu tempoyla gerek Aksaraylı hemşirelerimize, gerek partimize severek hizmet ettim. Siyaseti de severek yapıyorum. Önümüzdeki dönemlerde şehrimize faydalı olabilecek potansiyelin bende oluştuğunu düşündüğüm için milletvekili aday adayıyım" açıklamasında bulundu.

İnsanlar Nefsi Hatalar Yapabilir, İnşallah Yaradan Bana Yaptırmasın

Yoğun bir şekilde çalışacağını taahhüt eden Yıldız, "Nasip olur da milletvekili adayı olursam hak ve hukuk adalet çerçevesinde görevimi yapmak istiyorum. Böyle yapmayacaksam Allah bu işi bana nasip etmesin. İnsanlar nefsi hatalar yapabilir, inşallah o hataları Yaradan bana yaptırmasın. Oldu da milletvekili aday adayı gösterilmezsem bile aday gösterilecek milletvekili adayı arkadaşlarımın yanında yoğun bir şekilde çalışacağımdan herkesin emin olmasını isterim. 20 yıldır sadakat konusunda partimize vermiş olduğum hizmetler ortada. Ülkemizin, çocuklarımızın geleceği için partimizin güçlü bir şekilde gelebilmesi için yoğun bir seçim süreci çalışmasında ben de gece gündüz çalışacağım" ifadelerine yer verdi. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2. Elde Alan Da Satan Da MutsuzÖnceki Haber

2. Elde Alan Da Satan Da Mutsuz

Dağılgan'da İlk Yarıda 4 GolSonraki Haber

Dağılgan'da İlk Yarıda 4 Gol

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar