"Önümüzdeki Süreçte MHP, Siyasete Damga Vuracak"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Önümüzdeki Süreçte MHP, Siyasete Damga Vuracak"
MHP İl Teşkilatı, yerel seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, "Projelerimizle, vizyonumuzla, isteklerimizle, bu sadece proje olarak değil, biz hep dedik ki siyasette biz algıları değiştirmek istiyoruz" dedi.

 

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimler sonrasında MHP Aksaray Teşkilatı, basın açıklaması gerçekleştirdi. MHP Teşkilat binasında yapılan basın açıklamasına MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Ülkü Ocakları Başkan Muhsin Arslan, Kadın Kolları Başkanı Nermin Fidan ve parti mensupları katıldı.

"Bugün Seçim Tekrar Başlamıştır"

MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, sandıktan çıkan iradeye saygılarının sonsuz olduğunu ifade ederek, "31 Mart Mahalli seçimlerini önceki gün sonlandırdık. Sandıktan çıkan milletin iradesine saygımız sonsuzdur. Mevcut Belediye Başkanımız Evren Dinçer bir 5 yıl daha onay alarak, Aksaray'da burada belediye başkanlığı devam edecek. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Aksaray genelinde 11 bin belediyede göstermiş olduğumuz adaylarımızın 7'si resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanlığını kazanmıştır. Merkez ilçe başkanlığı dâhil 8 diğer ilçemizde 3 tanesi yine resmi olmayan sonuç olarak göre Milliyetçi Hareket Partisi adaylarımız tarafından kazanılmıştır. Süreç zarfında sıkıntı yaşanmamış. Bu noktada partilerimize çok teşekkür ediyorum. Yapılan kışkırtmalara rağmen bunlara prim vermemiştir. Bu sürede güvenliği sağlayan kıymetli güvenlik güçlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Bugün itibariyle teşkilatımız burada. Bugün seçim tekrar başlamıştır. İnşallah önümüzdeki süreçte Aksaray'da siyasete Milliyetçi Hareket Partisi olarak teşkilatları olarak yine damgamızı vuracağız. Bu seçim sürecinde bizlere destek olan kıymetli teşkilat mensuplarımıza, teşkilatımızın yan kuruluşlarına, kadın kollarımıza ve ocağımızın başkanına çok teşekkür ediyorum. Seçimi siz de takip ettiğiniz gibi yüzde yetmiş gibi bir katılım olmuş. Yani bu zamana kadar hiç beklenmedik bir az katılım görüldü. Çok az bir katılım var. Bunun da sonuçlarını ilerleyen zamanlarda değerlendireceğiz inşallah. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Aksaray bir İrfan Çıtak kazanmıştır. Kendisine de bundan sonraki siyasi hayatında inşallah teşkilatımızla beraber arkasında sonuna kadar duracağız. Genel başkanımızın emrinde siyaset yapmaya devam edeceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

"Verilen Emeklerin Karşılığını Gönüllerde Kazandık"

Yoğun ve yorucu bir süreç geçirdiklerini ancak mutlu olduklarını ifade eden MHP Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak ise, "Hiç üzüleceğimiz hiçbir şey yok. Aksaray'ın birçok yerini kazandık. Merkez nasip değilmiş. Gerçekten nasip değilmiş. Çok güzel bir ekip birlikteliği kurduk. İnanın bu ekip birlikteliğinin içerisinde tek bir menfaat yoktu. Tek bir inanmayan yoktu. Üzüldüğümüz şeyler var mı? İlla ki olacak. Sonuçta bu bir seçimdir. Benim en büyük üzüntüm gerçekten en büyük üzüntüm, verilen emeklerin karşılığının alınmaması ama inanın biz o karşılığı çok farklı gönüllerde kazandık. Bugün aldığımız oy oranı oydan bağımsız, gerçekten biz Aksaray'ın gönlüne girdiğimize inanıyoruz. Tertemiz bir siyaset yürüttük. Hiçbir söylemimizde nefret dili olmadı. Hiçbirinde de olmayacak, ilerleyen aşamada da. Biz Aksaray'a değer katmak istedik. Projelerimizle, vizyonumuzla, isteklerimizle, bu sadece proje olarak değil, biz hep dedik ki siyasette biz algıları değiştirmek istiyoruz. Bizim dediğimiz bu algılar demek ki hala zamanı gelmemiş ama bir gün elbet bir gün bunun ismi, İrfan Çıtak olmayabilir. Bunun ismi ne olursa olsun siyasette algıların değişeceği zaman gelecektir ve o gün siyasetçinin ve halkın bütüncüllüğü bir yönetim anlayışının halkıyla nasıl iç içe olduğunu mutlaka insanımız anlayacak ama o gün bugün değilmiş. Güzel niyetlerimiz vardı ama olmadı. Kaybetmedik, hiç kaybediyor gibi görmeyelim. İnşallah gelecek çok güzel olacak. Herkese teşekkür ederim" açıklamasını yaptı. Haber: Kemal Onu r Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çiftçiler Dikkat! İcmaller Askıya ÇıkarıldıÖnceki Haber

Çiftçiler Dikkat! İcmaller Askıya Çıkarı...

ASÜ’de Sahnelenen Oyunda Varoluş Ele AlındıSonraki Haber

ASÜ’de Sahnelenen Oyunda Varoluş Ele Alı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar