Otobüs Terminaline Sağlık Birimi İsteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Otobüs Terminaline Sağlık Birimi İsteği
Şehirlerarasında yolcu taşıyan Aksaray Belediyesinin sorumluluk alanındaki Şehirlerarası Otobüs Terminalinde sağlık birimi oluşturulması isteniyor.

Gazetemize bu taleplerini ileten Aksaraylı vatandaşlar, her gün binlerce insanın yolculuk yaptığı Şehirlerarası Otobüs Terminalinde hastalanan insanların olduğuna dikkat edip, “Bu gibi hastalık halinde insanlar mağdur oluyor. Aksaray Belediyesi’nin otogar içerisinde zabıta birimi var. Bu birim içerisinde Belediyenin kendi sağlık personellerinden birisi görevlendirilerek en azından rahatsızlanan yolculara anında müdahale edilmesi noktasında bir hizmet verilebilir” dediler.

Hastane polisinin rahatsızlanan hastalar konusunda tutanak düzenlediğine işaret eden yurttaşlar, Aksaray Belediyesi’nin sağlık birimi oluşturulması adına koyacağı katkının insan sağlığına verilen değeri göstereceği görüşünde birleştiler. Haber: Ziya Koçak

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çevremizi Temiz TutalımÖnceki Haber

Çevremizi Temiz Tutalım

Baba Ve Oğlu Öldüren Zanlı Kıbrıs’ta GörüldüSonraki Haber

Baba Ve Oğlu Öldüren Zanlı Kıbrıs’ta Gör...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar