P. Uzm. Çvş. Mehmet Sevim Silah Kazası Sonrası Şehit Düştü!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
P. Uzm. Çvş. Mehmet Sevim Silah Kazası Sonrası Şehit Düştü!
Kayseri 1'inci Komando Tugayında görevli Aksaray Ortaköy İlçesine bağlı Satansarı köy nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim, görev için gittiği Suriye'nin İdlib şehrindeki Türk Silahlı Kuvvetlerine ait üst bölgesinde silah kazası sonucu yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Aksaray, Ortaköy Satansarı köyünden Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim'in haberi hem Aksaray'da hem de Türkiye'de yürekleri dağladı. Milli Savunma Bakanlığı tarafından 7 Mayıs’ta şehit düşen Sevim hakkında yapılan açıklamada, Sevim’in silah kazası sonucu yaralandığı, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadığı ifade edildi. 

1'i kız 3 çocuk babası Biyami Sevim ve anne Meryem Sevim'in oğullarının şahadet haberini ziyarete gittikleri İstanbul Esentepe'de oturan diğer oğulları Necdet Sevim'in evinde aldıkları öğrenildi.

 

Mehmet Sevim Silah Kazası Sonucu Şehit Olmuştur

MSB'den yapılan yazılı açıklamada, "Bahar Kalkanı Harekât bölgesinde bir üs bölgemizde 7 Mayıs 2023 tarihinde kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim silah kazası sonucu yaralanarak derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

 

20 Gün Önce İzne Gelmiş

Bekar olan Şehit P. Uzm. Çvş. Sevim'in 20 gün önce memleketi Ortaköy ilçesi Satansarı köyüne gelerek ailesini ziyaret ettiği öğrenildi.

 

Şehidimizin Mekânı Cennet, Makamı Âli Olsun

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu da sosyal medya hesabından "Aksaray'ımızın evladı P. Uzm. Çvş. Mehmet Sevim, Suriye-İdlib İştebrak Üs Bölgesinde şehit olmuştur. Allah, rahmet etsin. Şehidimizin mekânı cennet, makamı âli olsun. Ailesine, yakınlarına sabırlar niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tüik Açıkladı: 2022 Yılı Yoksulluk Oranı Yüzde 14,4Önceki Haber

Tüik Açıkladı: 2022 Yılı Yoksulluk Oranı...

Kaşlı: Türkiye’yi Dünyada Lider Ülke Haline GetireceğizSonraki Haber

Kaşlı: Türkiye’yi Dünyada Lider Ülke Hal...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar