Perdeci esnafının umudu yeni evlenecek çiftler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Perdeci esnafının umudu yeni evlenecek çiftler
Normalleşmeyle beraber dükkânlarını açıp işlerinin başına dönen perdecİ esnafı yurt genelinde uygulanan tam kapanmanın ve kısıtlamaların ardından bugüne kadar yaşadıkları kayıplarını kapatabilmek için müşterilerini bekliyor. Evlilik hazırlığı yapan çiftler ve aileleri perdecilerde hareketlenmeye neden oldu.

Düğün sezonun açılması ile birlikte evlenecek çiftleri beklediklerini belirten perdeci Lütfi Perek, “Yeni yeni hareketlenmeler yaşıyoruz. Pandemi döneminde çok fazla sıkıntı çektik. Normalleşme süreciyle beraber çok az da olsa hareketlilik var. Yaz ayları geldi normalleşme sürecine girdik. Yeni evlenecek çiftler ve havaların ısınmasıyla ev değiştiren vatandaşlar bizim işimizi az da olsa hareketlendirdi. Normalleşmeyle beraber bizde hareketlendik sipariş almaya başladık. 21 günlük süreç bile bizi mutlu etti inşallah ileriki zamanlarda işlerimiz daha iyi olacak” dedi.

Tek Umut Yeni Evlenecek Çiftler

Zam yapmadan satış yaptığını söyleyen Perek, “Her sektöre her ürüne gelen zam perdeye ve kumaşa da geldi fakat ben bu zamları yansıtmıyorum. Eski fiyatlara mal satışı yapıyorum. Amacım biraz hareketlenmek ve biraz işlerin açılması. Normalleşmeyle beraber düğün sektörü de normalleşme sürecinde girdi yeni evlenecek ev alışveriş yapacak çiftler bizim tek umudumuz olmaya başladı. Çiftler alışverişini yaparsa bizde memnun olacağız” ifadelerini kullandı.

Bu Yılın Modası Sadelik

Evi asıl tamamlayanın perde olduğunu vurgulayan Perek bu yılın modasının sadelik olduğunu söyledi. Perek, “Çeyiz perde gibi alışveriş yapan çiftler veya hanımlar sadeleşmeye başladı eskisi gibi ışıltılı veya renkli fonları tercih etmiyorlar. Birkaç yıl önce işlemli daha canlı ve parlak renkler modaydı. Şu an ise daha düz sade ve yumuşak renkler tercih ediliyor. Vatandaş mobilyada da sadeleşmeye ve sporlaşmaya yöneldi hal böyle olunca ev kuranlarda bir evin tamamlayıcısı olan perdeyi de sade seçiyor” diyerek sözlerini tamamladı. Haber: Gamzenur Eryılmaz


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Geri dönüşümde yasak çıkmazıÖnceki Haber

Geri dönüşümde yasak çıkmazı

Yangından sonra ameliyatlara ara verildiSonraki Haber

Yangından sonra ameliyatlara ara verildi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar