Rektör Arıbaş: “Biz, Sorunları Çözmek İçin Her Zaman Yanınızdayız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rektör Arıbaş: “Biz, Sorunları Çözmek İçin Her Zaman Yanınızdayız”
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Aksaray Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerle bir araya gelerek, öğrencilerin beklentilerini dinledi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve ASÜ Rektörü Alpay Arıbaş, Aksaray Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerle buluştu. Üniversite yılları ve şehir etkileşimi bağlamında konuşma yapan Rektör Arıbaş, öğrencilerin düşüncelerini de dinledi. 

Şu anki öğrenci olanaklarının geçmişe kıyasla çok iyi seviyede olduğunu belirten Rektör Arıbaş, "Sizler, bizlerin dönemine kıyasla çok daha iyi şartlarda barınıyor ve okuyorsunuz. İnşallah çok daha iyi yerlere geleceksiniz ve ülkenize daha iyi hizmetler yapacaksınız. Sizlerden sonra gelenler de sizlerden daha iyi şartlarda olacaklar. Hepimiz bulunduğumuz yerlerde en iyi işleri yapmak için çaba sarf edeceğiz" açıklamasında bulundu.

 

"Biz, Sorunları Çözmek İçin Yanınızda Olacağız" 

Birçok insanla aynı ortamı paylaşmaktan dolayı yurt ortamının zaman zaman zorluklar yaşattığını da söyleyen Arıbaş, "Yurtlar farklı kültürlerden ve şehirlerden gelen, farklı disiplinlerde eğitim gören öğrencilerin bir araya geldiği, fikir alışverişlerinin olduğu, kültürel etkileşimin sağlandığı, yeni insanların tanındığı yerlerdir. Bu, büyük bir zenginliktir. Çoğuz zaman yurtlar, ev ortamına göre ders çalışmak için daha idealdir. Elbette birtakım problemler de yaşayabilirsiniz. Biz, tüm sorunları çözmek için her an yanınızda olacağız" dedi.

 

"Aksaray Özel Bir Şehir ve Gezilebilecek Çok Yeri Var" 

Üniversite yıllarının derslerden ibaret olmadığını da hatırlatan Arıbaş, "Hayat sadece ders çalışmaktan ibaret değil. İnsan gezerken de dostlarıyla sohbet ederken de öğrenir. Aksaray çok özel bir şehir ve gezilebilecek çok yeri var. Bu şehri keşfedin" önerisinde bulundu. 

Programda, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ise Aksaray’ı anlatarak, öğrencilere gezme önerisinde bulundu. Öğrenciler ile birlikte akşam yemeğinin yenilmesinin ardından, öğrencilerin sorunları dinlenerek program tamamlandı. Haber Bülteni

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yazar Kapaklıkaya: Çocuklarımızın Sağlığı ve Mutluluğu Diplomalarından Daha ÖnemliÖnceki Haber

Yazar Kapaklıkaya: Çocuklarımızın Sağlığ...

"Aksaray Halkı İçin Birlik Beraberlik İçinde Olacağız"Sonraki Haber

"Aksaray Halkı İçin Birlik Beraberlik İç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar