Rektör Arıbaş: Dost, Acıyı Tatlı Söyler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rektör Arıbaş: Dost, Acıyı Tatlı Söyler
Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, basın mensuplarının tebrik ziyaretinde açıklamalarda bulunarak, ortak akıl ve istişare kültürünün iş üretme sürecinin en temel unsurlarından biri olduğunu söyledi.

ASÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Alpay Arıbaş'a Aksaray basını ziyarette bulundu. Ziyarette mesajlar veren Arıbaş, ortak akıl ve istişare kültürünü iş üretme sürecinin en temel unsurlarından birisi olarak gördüklerini vurguladı.  

Aksaray basınının tebrik ziyaretinde konuşan Rektör Arıbaş, hem ulusal hem de küresel ölçekte bilimsel, teknolojik ve sosyolojik bakımdan yaşanan gelişmelerin artan bir ivmeyle sürdüğünü dile getirdi. 

Kampüsteki tüm işleri de gelişmeler ışığında yorumladıklarını ifade eden ASÜ Rektörü Arıbaş, kurumsal olarak tüm yenilikleri yakından takip ettiklerini, entegrasyon süreçlerini hızlandırmaya çalıştıklarının altını çizdi.

 

"Amacımız Gelişimin Önünü Açmak" 

Rektör Arıbaş, “Amacımız gelişimin önünü açmak, aksayan yanlar varsa toparlamak ve toplumsal katkısı yüksek projeler üretmek. İnşallah bunları el birliği içinde gerçekleştireceğiz. Çünkü ortak akıl ve istişare kültürü, iş üretim süreçlerinde başarıyı arttıran en temel unsurlar arasındadır” dedi. 

Gazeteciler Celil Acar, Dilek Eyüboğlu, Harun Atalay, Mehmet Eser, Nazmi Çalışkan, Kemal Onur Atalay, Elif Budak ve Seda Olgun, ASÜ Rektörü Prof. Alpay Arıbaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

 

"Normal Hayatımdaki Yoğun Tempoyu Aksaray Üniversitesi'nde de Devam Ettireceğiz" 

Aksaray Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Alpay Arıbaş, kardiyoloji uzmanı olmasının ve yıllardır hekimliğin vermiş olduğu yoğun çalışma temposuna alışık olduğunu söyleyerek, "Aksaray Üniversitesi'nde yapacak çok işimiz var. Normal hayatımdaki yoğun tempoyu Aksaray Üniversitesi'nde de artırarak devam ettireceğiz" ifadelerini kullanırken, "Aksaray halkı ve toplumun tüm dinamikleri ile ortak paydada buluşan, Aksaray için önemli çalışmalara imza atacak bir üniversite olma yolunda projelerimizi ve çalışmalarımızı hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı. 

Basın mensuplarının da önemine değinen Arıbaş, "Tüm çalışmalarımızda önemli bir aktör olan basınımızla istişare halinde olacağız" sözlerini kullandı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ziraat Odası Başkanı Koçak: Mısır Fiyatı GüncellenmeliÖnceki Haber

Ziraat Odası Başkanı Koçak: Mısır Fiyatı...

Rektör Arıbaş: Toplumsal Eğitimlere Yönelik Stratejiler DeğerlendirildiSonraki Haber

Rektör Arıbaş: Toplumsal Eğitimlere Yöne...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar