Rektör Arıbaş: Hedefimiz, Tedavi İçin Şehir Dışına Çıkışları Azaltmak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rektör Arıbaş: Hedefimiz, Tedavi İçin Şehir Dışına Çıkışları Azaltmak
Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Tıp Fakültesi akademisyenleri ile bir araya gelerek, insanların Aksaray dışına çıkmadan rahatlıkla tedavi edilebilmesi için çalışacaklarını söyledi.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Tıp Fakültesi akademisyenleri ile buluştu. Kendisinin de bir hekim olduğunu ifade eden Arıbaş, sektörü ve eğitimin işleyişini yakından tanıdığını söyledi.

 

"El Birliği İçinde Çalışacağız, Birlikte Karar Vereceğiz" 

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yeni olmasına rağmen hizmet kalitesinin çok iyi olduğunu söyleyen Arıbaş, "Elbette aksayan, düzenlenmesi gereken, geliştirilmeye ihtiyaç duyulan yanlar olabilir. Gerek sağlık hizmetleri gerek fiziki yapılaşma gerek akademik üretim, hangi alanda olursa olsun, el birliği içinde çalışacağız, birlikte karar vereceğiz ve birlikte çözüm üreteceğiz. Tüm fikir ve önerilere açığız" ifadelerini kullandı.

 

Ana Hedef Aksaraylıların Şehir Dışına Çıkmak Zorunda Kalmadan Tedavi Olabilmesi 

Tedavi çeşitliliğini daha da artırmayı hedeflediklerini söyleyen Arıbaş, Aksaraylıların şehir dışına çıkmadan kendi şehrinde rahatlıkla tedavi görebileceği bir sistemi kurmayı amaçladıklarını belirterek, "Bu konuda Sağlık Müdürlüğümüz başta olmak üzere, tüm hocalarımızla, hastane yönetimiyle ve diğer paydaşlarımızla uyumlu biçimde çalışacağız. Bunların yanı sıra akademisyenlerimizin bilimsel çalışmalar üretebilmeleri için ihtiyaç duyduğu olanakları da en verimli biçimde sağlayacağız" açıklamasını yaptı. Arıbaş, akademisyenler ile istişarede bulunarak, sorularını dinleyerek çalışmalara ilişkin bilgi ve fikir aldı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uzun Yaşamanın Sırrı Bu Pekmez’deÖnceki Haber

Uzun Yaşamanın Sırrı Bu Pekmez’de

Evleri Uyuşturucu ve Silah Deposu ÇıktıSonraki Haber

Evleri Uyuşturucu ve Silah Deposu Çıktı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar