"Seçimlerimizin Aksaray'ımıza Hayırlı Olmasını Temenni Ediyorum"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Seçimlerimizin Aksaray'ımıza Hayırlı Olmasını Temenni Ediyorum"
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için eşi Canan Kumbuzoğlu ile birlikte Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde oyunu verdi.

 Aksaray'da yerel seçim heyecanı yaşanmaya devam ediyor. 08.00 itibariyle açılan sandıklarda vatandaşlar hangi ismin şehri, ilçeyi ve bulunduğu beldeyi yönetmesini istiyorsa ona oy vermek için görevini yerine getiriyor.

Vali Kumbuzoğlu, eşi Canan Kumbuzoğlu ile birlikte Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 2154 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

"Herkesin Seçimini Sandıklarımıza Yansıtacağından Şüphemiz Yoktur"

Oyunu kullanmasının ardından açıklamalarda bulunan Vali Kumbuzoğlu, "Bilindiği üzere ülkemiz, milletimiz şu ana kadar demokratik seçimlerde son derece demokrasiyi içselleştirmiş, huzur içerisinde, sükunetle yıllardır oylarını sandıklarda kullanıyorlar. Bu yönüyle bütün dünyaya, bütün gönül coğrafyamıza örnek olmuş bir toplumuz, bir milletiz ve bir devletiz. Bugün de yine aynı anlayışla inşallah Aksaray'ımızda oylarımızı kullanacağız. Herkesin gönül huzuru içerisinde seçimini sandıklarımıza yansıtacağından hiçbir şüphemiz yoktur" dedi.

"161 Sandıkta 301 Bin 286 Vatandaşımız Oy Kullanacak"

Aksaray'da 161 sandıkta 301 bin 286 vatandaşın oy kullanacağını ifade eden Kumbuzoğlu, "Vatandaşlarımızın hür iradesini yine aynı anlayışla sandıklara en iyi şekilde yansıtacaklarına güvenimiz sonsuzdur. Tabii ki vatandaşlarımızın hiçbir baskı altında kalmadan iradelerini yansıtabilmeleri için biz güvenlik güçlerimizle, polisimizle, jandarmamızla bütün güvenlik önlemlerimizi almış durumdayız. Aylardır biz güvenlik çalışmalarımızı zaten yürütüyoruz. Bu kapsamda toplam 2090 güvenlik personelimiz ve 287 araçla sahada faaliyet gösteriyoruz. Şu ana kadar önemli bir hadisemiz olmadı. Çok şükürler olsun. Ufak tefek tartışmaların dışında herhangi bir hadisemiz olmadı. Ama biz yine de güvenlik güçlerimiz, polisimiz ve askerimizle sahada herhangi bir olay olması durumunda hazır bekliyoruz. 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemize, Aksaray’ımıza, gönül dünyamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçimlerimizin Aksaray'ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" sözlerini kullandı. Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu'na İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu da eşlik etti. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vatandaşlık Görevi İçin Sandık Başına GeldilerÖnceki Haber

Vatandaşlık Görevi İçin Sandık Başına Ge...

Galibiyete KenetlendilerSonraki Haber

Galibiyete Kenetlendiler

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar