“Şehrin şampiyonluğu istemesi lazım”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Şehrin şampiyonluğu istemesi lazım”
“Kebapçısından simitçisine herkes takımı bir yerlerden çekiştiriyor”Aksaray Belediyespor’da 3 sezon boyunca Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Kaptan olarak görev yapan İsa Güzel gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Aksaray Belediyespor’un bu sezon 7 Milyon liralık bir bütçe ilçe ligi bitirdiğini söyleyen İsa Güzel geçtiğimiz hafta Ekspres’in Günlüğü programına  katılan Aksaray Belediyespor’un bir önceki Başkanı Türkcan Coşkun’un canlı yayında Aksaray Belediyespor ile ilgili söylediği tüm açıklamaların doğru olduğunu belirterek “Türkcan Başkan sadece alınacak futbolcu listeleri konusunda yanlış bilgiye sahip. 63 futbolcu önerisi sadece alternatif bir öneridir. Örneğin bir stoper almak için 4 isim önerilir hangisi uygunsa o alınır gibi. Ama genel olarak Türkcan Başkan’ın söylediği her cümle doğrudur” dedi.

Ligin ortasında Türkcan Coşkun ile kendisinin de istifa ettiğini söyleyen İsa Güzel “Benim istifamı yönetim kabul etmedi. Yoksa ben istifamı vermiştim” diye konuştu.

“Aksaray Belediyespor Kulübü’nü borçsuz aldık borçsuz devrettik” diyen Güzel “Bu sene Aksaray Belediyespor’un 7 Milyon TL geliri ve 7,5 Milyon TL gideri oldu. 500 Bin lira borcumuz var ama son iki maçta İddaa’ya girdik oradan gelecek para borcumuzu kapatmaya yeter. Dolayısıyla takımımızı borçsuz devretmenin gönül rahatlığı içindeyiz” ifadelerini kullandı.

“Yönetim olarak 1 milyon 260 Bin lira biz verdik. Federasyon ve İddia gelirlerimiz 2 Milyon TL. Futbolcuların maaşlarını bankaya yatırdığımız için Bankadan Bonus 10 Bin TL,  285 Bin TL tabela reklam gelirimiz, forma reklamlarımızdan 200 Bin TL,  Gençlik Spor İl Müdürlüğünden 10 Bin TL,  2 Milyon TL de Belediyenin katkısı, 500 Bin TL Bonservisten kazanılan para ile birlikte saha içi reklam panolarından da 285 Bin TL gelirimiz var” diyen Güzel 7.5 Milyon TL harcama yaptıklarını belirterek 3 sezon boyunca bu takıma şahsi olarak 340 Bin TL cebimden destek oldum açıklamasında bulundu.

“Şehrin Şampiyonluğu İstemesi Lazım”

“Ben bu takımın malzemecisi bile oldum. Bu takıma BAL’da 16 Milyon TL harcandı. Geçen senen benim de yönetiminde bulunduğum 3. Ligde 4 Milyon TL harcandı. Bu sene 7,5 Milyon TL harcandı. Harcanan onca emek ve paraya baktığımızda alınan sonuçlara bakıldığında ben de çok üzülüyorum. Bu şehrin en önemli sorunu anlayan anlamayan herkes futbolun içinde kulis yapıyor. Futbol takımının yakasını bırakmıyor” diyen İsa Güzel  “Türkcan Başkan’’ın söylediği Kebapçı olayı sonuna kadar doğrudur. Futbolcuları kebapçı davet etmiş, Başkan dahil kimsenin haberi yok. Bu sadece bir örnek.  Neler var neler… Şehir şampiyonluğu isteyecek ama bizim şehrimizde yönetiminden, simitçisine, kebapçısına herkes takımın bir yerlerinden çekiştiriyor. Hal böyle olunca da takım makım diye bir şey kalmıyor” açıklamasında bulundu.

“Kebapçıya bir önlem alamadınız mı?” sorusuna  “Bir insanda yüz olacak abi. Ben ve birçok arkadaşımız yaptığının yanlış olduğunu defalarca yüzüne söyledik. Hatta belediye bile bu kebapçının yaptığından rahatsız. Ama adam anlamıyor takıma verdiği zararı hepimiz gördük, yaşadık” ifadesini kullandı.

“Futboldan Soğudum”

3 sezondur Aksaray Belediyespor’un yönetiminde bulunduğunu belirten Güzel  “Futbolcu geçmişim olmasına rağmen yaşadıklarımız yüzenden futboldan soğudum. Dağılgan stadı başta olmak üzere Belediyenin tesisi ve çim sahası için nasıl mücadele ettiğimiz ortada, ama bir Allah’ın kulu da çıkıp demiyor ki ‘elinize sağlık kardeşim.’ Futbolda her kesimin katkısı olmalı. Şehirde gazetecisinden taraftarına iş insanından STK’larına ve siyasilere kadar her kesim ile görüşülmeli.  Maalesef bizde bu yok. Herkes futboldan anlıyor. Sadece yorum, eleştiri ve reklam yapıyor” diyerek sitem etti.

Yönetimi teslim ettiklerini söyleyen Güzel “Borçsuz aldık, borçsuz Kulübümüzü teslim ettik. Yeni gelen yönetimin de bu konuda hassas olması gerekmekte. Diğer kulüplerin hali ortada. Yeni oluşacak yönetime şimdiden başarılar diliyorum” dedi. Harun Atalay’ın Özel Haberi

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hamit Özkök Aksaray Belediyespor'un başkanı mı oluyor?Önceki Haber

Hamit Özkök Aksaray Belediyespor'un başk...

“Bir kitap bir umut” kampanyasına Aksaray’dan büyük destekSonraki Haber

“Bir kitap bir umut” kampanyasına Aksara...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar