Siyasetçi Akıneden, Deva Partisi'nden İstifa Edip Gelecek Partisi’ne Üye Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siyasetçi Akıneden, Deva Partisi'nden İstifa Edip Gelecek Partisi’ne Üye Oldu
1,5 senedir DEVA Partisi Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığında görev alan siyasetçi Emir Selçuk Akıneden, istifa ederek Gelecek Partisi’ne üye oldu.

 DEVA Partisi İl Teşkilat Başkanı Başkanlığında görev yapan Siyasetçi Emir Selçuk Akıneden, partisinden istifa ederek Gelecek Partisi üyesi oldu. 19 Mart tarihinde Gelecek Partisi’nde düzenlenecek olan rozet takma programıyla siyasi hayatına Gelecek Partisi'yle devam edecek olan Akıneden, Aksaray için gece gündüz çalışmaya devam edeceğini söyledi.

"İstifa Sebebim Genel Seçimlerde Ve Yerel Seçimlerde İzlenen Yanlış Politikalar"

1.5 senedir gecesini gündüzüne katarak DEVA Partisi bünyesinde siyaset yaptığını ifade eden Akıneden, "İstifamın temel sebepleri sağlık sorunlarımız, iş hayatım ve aynı zamanda akademik kariyerimdir. Ekibimle yaptığımız istişareler sonucunda bizim için daha rahat olabilecek ve aynı zamanda kendimiz için belirlediğimiz doğrulardan vazgeçmeyeceğimiz yerin Gelecek Partisi olduğuna karar verdik. Gelecek Partisi İl Başkanı Gafur Yıldız ile yaptığımız görüşmeler sonucunda bizlere 'Buyurun gelin gençler. Sizin yeriniz hazırdır. Ekibinle beraber Gençlik Kolları Başkanımız olarak görev alabilirsin' dedi. Elbette ekibimde farklı sebeplerden dolayı istifa eden arkadaşlar olabilir. Bu sebepleri de açıklamak gerekirse genel merkezin daha önceki genel seçimlerde de, şu anki yerel seçimlerde de izlediği yanlış politikalardır. Ama Aksaray üzerinde kendimize biçtiğimiz doğrulardan vazgeçmediğimiz ve halen ve halen ittifakımızı yani Gelecek ve DEVA Partisi ittifakını genel merkezler üzerine anlaşmış olduğu için biz burada muzaffer eylemek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Allah'ın izniyle 18 Mart tarihinde Gelecek Partisi’nde rozet takma törenimiz olacaktır. Tüm vatandaşlarımızı Gelecek Partisi İl Başkanlığına bekliyoruz" açıklamasında bulundu. Haber: Kemal Onur Atalay 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trafik Işıklarının Renkleri Değişebilir! İşte Gelecek Yeni RenkÖnceki Haber

Trafik Işıklarının Renkleri Değişebilir!...

Vali Kumbuzoğlu, Şehit Yakınları Ve Gaziler İle İftarda BuluştuSonraki Haber

Vali Kumbuzoğlu, Şehit Yakınları Ve Gazi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar