Vali Kumbuzoğlu, Şehit Yakınları Ve Gaziler İle İftarda Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kumbuzoğlu, Şehit Yakınları Ve Gaziler İle İftarda Buluştu
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbozoğlu ve eşi Canan Kumbuzoğlu'nun ev sahipliğinde şehit yakınları ve gaziler için iftar yemeği verildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında, Aksaray Valiliği bir iftar yemeği düzenledi. Şehit ve gazi yakınlarının yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Ramazan Kaşlı, il protokolü, STK başkanları, şehit ve gazi dernek başkanları ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

"Şehitlerimiz Sayesinde Huzur ve Güven İçerisinde İftarımızı Açtık"

Kur'an tilaveti ile başlayan iftar programında konuşan MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, "Şeref nişanesini taşıdığınız oğullarınız, eşleriniz, çocuklarınız, şehitlerimiz sayesinde huzur ve güven içerisinde iftarımızı açtık. Allah onlardan gani gani razı olsun. Türkün on bin yıllık tarihinde 109 yıl önce bugün Conk Bayırı'nda, Çanakkale'de Türkün gücünü bütün dünyaya gösteren onların evlatları olmaktan onların torunları olmaktan gurur duyuyoruz. Hep birlikte bizler var oldukça, inşallah bu bayrağın gölgesinde huzur ve birlik içerisinde yaşamaya devam edeceğiz. Allah tuttuğunuz oruçlarınızı kabul eylesin" açıklamasında bulundu. 

"Milletlerin Şehitleri Olur"

Milletvekili Cengiz Aydoğdu da yaptığı konuşmada, "Sizler sayesinde bugün iftar etmekteyiz. Yiğitlerimiz sayesinde bugün burada emniyet içerisinde birlikteyiz. Milletlerin şehitleri olur, şehidin mirası vatan ve bayraktır. Bu topraklar için gerekirse can vererek, kan vererek milletler huzur bulur, kimlik bulur, saadet ve gelecek bulur. Sizlerin her birinin ciğerlerinin yandığını, ateşin düştüğü yeri yaktığını biliyorum. Bizler birbirimiz için yaşayan milletiz. Birbirimizin dertleriyle dertlenen, kederde, kıvançta, tasada, üzüntüde her şeyimizi birlikte yaşayan bir milletiz. Biz geçmişlerimizle kaybettiklerimizle yaşayan bir milletiz. Onları kaybettik demeyiz onlar dünyasını değiştirdi, biz de onların yanına gideceğiz. Orada karşılaşacağız. Orada hasret giderip söyleşeceğiz. Biz buna inanır bu duyguyla yaşarız. Biz şehitlerimizle birlikte yaşarız. Bu mübarek akşamda sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Toplantımızı gerçekleştiren Sayın Valimize teşekkür ediyor, ailece katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

"Tüm Şehit ve Gazi Ailelerimizle Gurur Duyuyorum"

İftar yemeğinde konuşan Vali Kumbuzoğlu ise konuşmasında, "Aksaray'ın dört bir yanından davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun iyi ki varsınız. Şehit ve gazi ailelerimizle aslında biz her zaman birlikteyiz, muhtelif zamanlarda sık sık bir araya geliyoruz. Aksaray Valisi olarak tüm şehit ve gazi ailelerimizle gurur duyuyorum. Aksaray halkı da eminim ki sizlerle gurur duyuyordur" açıklamasını yaptı.

"Kalben İç İçeyiz, Aynı Duyguları Hissediyoruz, Acıları Üzüntüleri Beraber Yaşıyoruz"

Şehit ailelerinin Türk milletine emanet olduğunu ifade eden Kumbuzoğlu, "Her türlü istek ve sorunlarınızda bizlere ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız. Valilik olarak şehit ve gazi yakınlarımızın bütün sorunlarıyla ilgilenen Vali yardımcımız başkanlığında bir komisyon oluşturduk. İstediğiniz anda tüm sorunlarınız için Valiliğimizle iletişime geçebilirsiniz ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz olmak üzere en başta ben sizin emrinizdeyim. Biz Ramazan iftarı ile bir araya gelmiş olabiliriz. Ama kalben iç içeyiz, aynı duygularımızı düşüncelerimizi ve sizin yürekten hissettiğiniz acıları üzüntüleri biz de sizlerle beraber yaşıyoruz. Biz hep birlikte büyük bir aileyiz. Bu birlikteliğimiz inşallah ebediyeten devam edecek. Allah'ım ibadetlerinizi kabul eylesin. Ramazan Bayramı'nızı şimdiden tebrik ediyorum, iyi ki varsınız. Allah'a emanet ediyorum sizleri" sözlerini kullandı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siyasetçi Akıneden, Deva Partisi'nden İstifa Edip Gelecek Partisi’ne Üye OlduÖnceki Haber

Siyasetçi Akıneden, Deva Partisi'nden İs...

Demir: "Değişim Olmazsa Aksaray'ın 5 Senesi Daha Boşa Gidecek"Sonraki Haber

Demir: "Değişim Olmazsa Aksaray'ın 5 Sen...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar