Demir: "Değişim Olmazsa Aksaray'ın 5 Senesi Daha Boşa Gidecek"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demir: "Değişim Olmazsa Aksaray'ın 5 Senesi Daha Boşa Gidecek"
CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, esnaflar ve emekliler ile görüşmeye devam ederken, kendisine dert yanan vatandaşlara, "Bir değişim olmazsa Aksaray’ın bir 5 senesi daha boşa gidecek" dedi.

CHP’li Belediye Başkan Adayı Demir ve CHP teşkilatı, yerel seçimler öncesinde saha ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Emekliler ve esnaflarla buluşan Demir, vatandaşların derdini dinledi.

"Senelerce Destek Verdik, Destek Görmedik"

Son olarak Belediye Caddesi ve çarşı meydanında Pelinsu Yıldırım Demir'e dert yanan vatandaşlar, "Bu şehre bir kadın eli değsin artık. Bu şehrin yöneticileri biz emeklileri de düşünsün. Ekonomik zorluklar bizi fazlasıyla yoruyor. Senelerce çalışıp devletine ve şehrine emek vermiş insanlarız ve şu an bir yerde oturup bir bardak çay içmek istesek içemiyoruz. Torunumuzun yanına giderken bir şekeri alıp götüremiyoruz. Hepimiz kronik hastalıklara sahip ve sağlık sorunları nedeniyle yürüyüş yapmak ve sosyalleşmek zorunda olan belli bir yaşın üzerinde insanlarız. Senelerce destek verdiğimiz parti bize hiç sahip çıkmadı. Senelerce destek verdik ama destek görmedik. Aksaray’a yapılmasını vaat ettikleri yatırımların hiç birini yapmadılar. Elimizi sıkmaktan bile imtina ediyorlar. Umudumuz sensin Pelinsu Başkan'ım. İnşallah seçilirsin de bu şehir artık gün yüzü görür. Biz emeklilerin desteği bu seçim senden yana" dedi.

"Hizmetler Yaşlı Ve Engelli Grup Düşünülmeden Yapılıyor"

Pelinsu Yıldırım Demir ise emekli vatandaşlarla gerçekleştirdiği görüşmelerde, "Biz sizin ihtiyaçlarınızı çok iyi biliyoruz. En rahat etmeniz gereken yaşlarınızda bir taraftan ekonomik zorluklarla boğuşup bir taraftan, sağlık sıkıntılarınıza çare arıyorsunuz. Aksaray’da yapılan hiçbir şey yaşlı vatandaşlarımızı, engelli vatandaşlarımızı düşünerek yapılmamış. Sosyal belediyecilikte sadece hiç geliri olmayan vatandaşlar baz alınmış. Oysa bu ülkede emeklilerimiz açlık sınırının bile altında yaşıyor. Biz yetkiyi aldığımızda emekli vatandaşlarımız içinde ne gerekiyorsa yapacağız. Aksaray’a özlediği tüm hizmeti, tüm yaş ve gelir grubunda vatandaşlarımızı düşünerek yapacağız. Siz yeter ki bize destek verin, bizi güçlendirin, fırsat verin" açıklamasını yaptı.

"Artık Değişim İstiyoruz"

Belediye Caddesi esnaf ziyaretinde ise esnaflar genel olarak Aksaray’a yapılmayan yatırımlar konusunda şikâyetlerini dile getirerek, "20 senedir oy veriyoruz, çevremize bakıyoruz hiçbir yatırım yok. Yapılan çalışmalar esnaf hiç düşünülmeden yapılıyor. Habire iş kaybına uğruyoruz. Geldikleri zaman sorunlarımızı söylediğimizde dinlemek istemiyorlar, hatta sinirlenip elimizi sıkmadan çıkıp gidiyorlar. Biz artık Aksaray Belediyesi yönetiminde, bizleri muhatap alacak insanları görmek istiyoruz. Artık değişim istiyoruz. Değişim içinde elimizden geleni yapacağız" ifadelerine yer verdi.

"El Birliği İle Değiştireceğiz"

Esnafları dinleyen Yıldırım, vatandaşın haklı olduğunu söyleyerek, "Sizinle aynı şeyleri yaşıyor, aynı şeyleri düşünüyoruz. Bir değişim olmazsa Aksaray’ın bir 5 senesi daha boşa gidecek. El birliği ile değiştireceğiz. Bana gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı, dertlerinizi samimiyetle benimle paylaştığınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.  Pelinsu Yıldırım Demir’e ziyaretler esnasında İl Başkanı Bilal Özdemir, önceki dönem il başkanlarından Hacı Ali Keleş ve Doğan Koşar, parti yöneticileri, belediye meclis üyesi 1. Sıra adayı Ömer Kaşif Akın ve belediye meclis üyesi adayları, il genel meclis üyesi 1. Sıra adayı Osman Bilgen ve adaylar da eşlik etti. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Kumbuzoğlu, Şehit Yakınları Ve Gaziler İle İftarda BuluştuÖnceki Haber

Vali Kumbuzoğlu, Şehit Yakınları Ve Gazi...

Güneş Gözlüğü Alırken Buna Dikkat!Sonraki Haber

Güneş Gözlüğü Alırken Buna Dikkat!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar