Siyasetin Kalbi Bu Düğünde Attı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siyasetin Kalbi Bu Düğünde Attı
İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ağır’ın kızı Mehtap Ağır, Ahmet Can Işık ile dünya evine girdi.

 Özel bir otelde gerçekleşen düğün merasimine İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mümin İnan, 25. dönem MHP Milletvekili Turan Yaldır, İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel, İYİ Parti il, ilçe, belde yönetim kurulu üyelerinin tamamı ve tüm İYİ Partililerle birlikte; CHP İl Başkanı Ali Abbas Ertürk ve CHP İl yönetim kurulu üyeleri, Gelecek Partisi İl Başkanı ve Gaffur Yıldız ve il yönetim kurulu üyeleri, ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, Borsa Başkanı Hamit Özkök, Baro Başkanı Ferit Köse, DKKYB Başkanı Mahmut Aktürk ve çok sayıda davetli ve misafir katıldı.

İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ağır ve Eşi Fatma Ağır ile Sevinç ve Kemal Işık davetlileri kapıda karşıladı. İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ağır gelen misafirleri tek tek masalarında ziyaret ederek yakından ilgilendi.

Siyasetin Kalbi Düğünde Attı

Ağır ve Işık ailesi ile genç çifti yalnız bırakmayan misafirler, genç çiftin mutluluklarına ortak olurken, siyasetin kalbi yine bu düğünde attığı. İYİ Parti'nin milletvekili aday adayları bu düğünde bir araya geldi. Milletvekili Ayhan Erel ve İl Başkanı Ağır düğünde karşılıklı oynadı. Davetlerin gönüllerince eğlendiği düğünde damat tarafının Adanalı olmasından dolayı Adana'dan gelen misafirler de düğüne renk kattı. Kına ve düğünün bir arada yapıldığı muhteşem düğünde genç çiftin mutluluğu yüzlerinden okundu.

İkinci Düğün Adana’da Yapılacak

Ağır ve Işık ailelerin biricik çocuklarının mutluluğa ilk adımı attığı Aksaray'daki görkemli düğünün ardından, 3 Haziran Cuma günü, Adana'da da damadın ailesinin Adanalı olması nedeniyle bir düğün yapılacağı öğrenildi. Anadolu Ekspres Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Ağır ve Işık ailelerinin gözü aydın olsun. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BİK Genel Müdür Yardımcısı Onat Vali Aydoğdu’yu Ziyaret EttiÖnceki Haber

BİK Genel Müdür Yardımcısı Onat Vali Ayd...

Aksaraylılar Seslendi “Aksaray’ın CHP’ye İhtiyacı Var”Sonraki Haber

Aksaraylılar Seslendi “Aksaray’ın CHP’ye...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar