"Sosyal Belediyecilik Gençleri Ufacık Bir Caddeye Hapsedip, Alan Tanımamak Değildir"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Sosyal Belediyecilik Gençleri Ufacık Bir Caddeye Hapsedip, Alan Tanımamak Değildir"
CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, Kafeler Caddesi olarak anılan Ebulfeyz Elçibey Caddesi'nde gençlerle bir araya geldi

Gençlere projelerinden bahseden Demir, "Elimizde Hasandağı gibi muhteşem bir güzellik var. Oraya gidip kalabileceğiniz bungalov evler yapacağız. Karavan park alanları yapacağız" dedi.

CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, Kafeler Caddesi olarak anılan Ebulfeyz Elçibey Caddesi'nde gençlerle buluştu. Toplumun her kesimiyle bir araya gelen Demir, arkadaş gruplarıyla kafelerde vakit geçiren gençlerle sohbet etti.

 

"Sosyal Belediyecilik Gençleri Ufacık Bir Caddeye Hapsedip, Alan Tanımamak Değildir"

Gençlere projelerinden bahseden Pelinsu Yıldırım Demir, "Biz liyakatli ve genç bir kadro ile sizlerin geleceğini hazırlamak için birçok proje ürettik. Belediyenin birkaç farklı ayağı vardır. Birincisi şehrin alt yapısı, yolu, kaldırımı, kentsel dönüşümü gibi işlerken bir diğer ayağı sosyal belediyeciliktir. Sosyal belediyecilik o şehirde yaşayan insanları, gençleri ufacık bir caddeye hapsedip, alan tanımamak değildir. Ben de genç bir kardeşiniz olarak sizler gibi sosyalleşecek bir alan bulamamaktan şikâyetçiyim. Aksaray’da gençlerin sosyalleşmesi için birkaç kafeden başka hiçbir yer yok. Kafelerimiz tabii ki olsun. Lakin başka alanlarımızda olsun" dedi.

 

"Hasandağı'na Bungalov Yapacağız, Karavan Park Alanları Yapacağız"

Gençleri düşünerek birçok proje hazırladıklarına dikkat çeken Demir, "Spor alanları, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin gerçekleşeceği alanlar planlıyoruz. Mesela neden bizim şehrimizde bir sanat sokağı olmasın? Düşünsenize cıvıl cıvıl bir sanat sokağı. Resim, sanat atölyelerinin olduğu bir sokak. Eskişehir’de belediye başkanımız bunu çok güzel yapmış. Gençler mutlu. Biz de şehrimizde sanat sokağının yanı sıra festivaller, konserler, sergiler, tiyatrolar ve bunun gibi daha birçok şey yapacağız gençlerimiz için. Bu kadar mı? Tabii ki hayır! Biz gençlerin hafta sonu şöyle soluk alabileceği alanlar tasarlamayı planladık. Elimizde Hasandağı gibi muhteşem bir güzellik var. Oraya gidip kalabileceğiniz bungalov evler yapacağız. Karavan park alanları yapacağız" açıklamasında bulundu.

 

"Yatırımlarımızı Şehrin Nüfusunun Artışına Göre Planlayarak Yapmalıyız"

Aksaray'ın üniversite ve organize sanayisinden dolayı dışarıdan çok sayıda insan aldığını ifade eden CHP Belediye Başkan Adayı Demir, "Bu yüzden yatırımlarımızı şehrin nüfusunun artışına göre planlayarak yapmalıyız, günü kurtaracak şekilde değil. Yapacağımız yatırımlar şehri en az 50 sene götürmeli. Zaten biz yönetimi devraldığımızda toplumun her kesimiyle olduğu gibi gençlerle de bir araya gelip, onlar için olan projelerimizi masaya yatıracağız. El birliği ile şehrimizi yaşamaktan zevk alacağımız, içinde yaşarken mutlu olacağımız bir yer haline getireceğiz. Bunun için sizlerden 31 Mart'ta bizlere, bu şehir için olan hayallerimizi gerçekleştirebilmemiz için bir şans vermenizi istiyorum" dedi.

Demir'in projelerine kulak veren gençler, "Doğrusu Pelinsu" diyerek, Demir'e sloganlarla karşılık verdi ve destek vereceklerini iletti. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Yıllarca Söz Verilip Kadro Verilmeyen Çalışanların Kadro Alması İçin Gerekeni Yapacağız"Önceki Haber

"Yıllarca Söz Verilip Kadro Verilmeyen Ç...

23 Yıl Hapis Cezası Vardı! Jandarmadan KaçamadıSonraki Haber

23 Yıl Hapis Cezası Vardı! Jandarmadan K...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar