"Yıllarca Söz Verilip Kadro Verilmeyen Çalışanların Kadro Alması İçin Gerekeni Yapacağız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Yıllarca Söz Verilip Kadro Verilmeyen Çalışanların Kadro Alması İçin Gerekeni Yapacağız"
İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

Ziyarette, taşeron firma bünyesinde görev yapan radyoloji, yemekhane ve bilgi işlem çalışanları kadro isteklerini dile getirdi.

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine ziyaret gerçekleştirdi. Seçim programı kapsamında, hastane personeli ile bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinleyen Karacaer, muayene için sırada bekleyen hasta ve yakınları ile sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

"Radyoloji, Yemekhane ve Bilgi İşlem Çalışanlarının Kadro Almaları İçin Gerekli Girişimlerde Bulunacağız"

Aksaray’da yeterince sağlık yatırımı olmadığını, mevcut hastanelerin yetersiz olduğunu belirten Karacaer, "Hem vatandaşlarımız hem de hastane çalışanlarımız sağlık sisteminin gelmiş olduğu durumdan ötürü oldukça dertliydi. Vatandaşlarımız özellikle hastaneden randevu alamamaktan yana çok şikayetçi oldu. Mevcut hastane ve poliklinik sayıları Aksaray’a yeterli değildir. Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaret esnasında, hastane personelleri ve vatandaşlarla yaptığımız görüşmelerde gerekli notlarımızı alıp çözümlerimizden bahsettik. Taşeron firma bünyesinde görev yapan radyoloji, yemekhane ve bilgi işlem çalışanları kadro isteklerini söyledi ve bu yönde bizlerden destek talebinde bulundu. Aynı kurumda çalışıp kamu haklarından mahrum olan yıllarca söz verilip kadro verilmeyen radyoloji, yemekhane ve bilgi işlem çalışanlarının kadro almaları için gerekli girişimlerde bulunacağımızı bildirdik. Misafirperverliğinden ötürü Başhekimimiz Doç. Dr. Mustafa Onur Karaca'ya teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu.

 

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Karacaer'e ziyareti sırasında; İYİ Parti İç Anadolu Bölgesi Kadın Politikaları Koordinatörü Pınar İzgü, Kadın Politikaları Başkanı Naciye Akkuş Türk ve Belediye Meclis üyesi adayları eşlik etti. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zehir Tacirlerine Darbe Üstüne Darbe!Önceki Haber

Zehir Tacirlerine Darbe Üstüne Darbe!

"Sosyal Belediyecilik Gençleri Ufacık Bir Caddeye Hapsedip, Alan Tanımamak Değildir"Sonraki Haber

"Sosyal Belediyecilik Gençleri Ufacık Bi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar