Ticaret Borsasında Hamit Özkök’ün Ustalık Dönemi Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği (T.O.B.B) Türkiye genelindeki oda ve borsaların Ekim ve Kasım  ayları içerisinde seçime gidileceği duyurusunun ardından seçim hazırlıklarına başlayan Aksaray Ticaret Borsası üyeleri bugün sandık başına giderek 3.  kez mevcut Başkan Hamit Özkök ve  yönetimi için oy kullandılar.

Geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği (T.O.B.B) Türkiye genelindeki oda ve borsaların Ekim ve Kasım  ayları içerisinde seçime gidileceği duyurusunun ardından seçim hazırlıklarına başlayan Aksaray Ticaret Borsası üyeleri bugün sandık başına giderek 3. kez mevcut Başkan Hamit Özkök ve  yönetimi için oy kullandılar.

Borsa Üyeleri Seçime Yoğun İlgi Gösterdi.

Sabahın erken saatlerinde Ticaret Borsası Tarım Ticaret Merkezinde yapılan seçime tek liste ile gidilirken, geride bırakılan 8 yıllık görev süresince yapılan başarılı çalışmalar ile Hamit Özkök 3. kez Başkan seçilerek güven tazeledi. Tek liste ile gidilen seçime Ticaret Borsası üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Üyelerin yüzde 90'ı sandığa giderek mevcut Başkan Hamit Özkök ve ekibine ustalık dönemi için oy kullandılar. Yapılan seçimlerin ardından açıklama yapan Aksaray Ticaret Borsası Başkanlığına 3. kez seçilen Özkök: “2013 yılında aldığımız bu görevi layıkıyla bugünlere taşımanın haklı gururunu yaşıyoruz Açıklamasında bulundu.

Ticaret Borsası Şehrin Lokomotifi Görevini Sürdürmeye Devam Edecek

Özkök,  Ticaret borsası üyelerimizin bize ve yönetim kuruluna verdikleri destekleri gördükçe çalışma azmimiz daha çok artıyor, Ticaret borsasının kıymetli üyelerine doğduğum, büyüdüğüm, öleceğim bu şehre hizmet etmenin mutluluğunu bana yeniden yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum ben ve yönetim kurulu üyelerimle birlik ve beraberlik içerisinde Aksaray’a hizmet etmeye devam edeceğiz diyen  Başkan Özkök, “Aksaray Ticaret Borsası üyelerine ve bizleri gönülden destekleyen Aksaraylı hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum.  Ticaret borsamızda bulunan Kampüs alanlarımızın inşaatlarını bitirdik. Ayrıca organize hayvancılık bölgemizin 1. etabını bitirdik, 2. etabın çalışmaları devam ediyor.  Eskil ilçemizdeki  150 milyon liralık projelerinin devam ettiğini, diğer taraftan da Ortaköy Eskil ilçelerinde çalışmaların devam ettiğini ve Aksaray Ticaret Borsasının şehrin lokomotif görevini üstlenerek elimizdeki bulunan projeleri hayata geçirmeye gayreti içerisindeyiz.” olacağız dedi.

T.O.B.B Örnek Gösterdiği Ticaret Borsasıyız.

Aksaray Ticaret Borsasının Türkiye'nin örnek gösterilen bir Borsası olduğuna da dikkat çeken Başkan Özkök, bölgemizde Konya'dan sonra en önemli borsalardan birinin  sahibiyiz Özkök (T.O.B.B ) Türkiye Odalar Borsalar birliğinde Aksaray Ticaret borsasının örnek gösterdiğini belirterek tüm yönetim kurulu üyelerimizle çalışarak her şeyin  en iyisine layık Aksaraylı üreticimize kazandırmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

 Mega projelere Aralık vermeden devam edeceklerini de söyleyen Başkan Özkök,  “Tarım potansiyelinin çok yüksek olduğu  Eskil ilçemizde mevcut ticaret borsamızın aynısından bir Kampüs inşa edip, Eski ilçesinde üretilen tarım ürünlerinin Konya'ya gönderilmemesi için çalışmalar  yapıyoruz.  Bizim amacımız Aksaray'da üretilen ürünlerin Aksaray'da pazarlanması şeklinde bir yatırım gerçekleştirmek.”

Yönetim Kurulumuz İşinde Marka Olmuş İsimlerden Oluşuyor

Yönetim kurulu listesinde yer alan tüm üyelerin tarım sektöründe marka olan isimler olduğuna da değinen Özkök,  Eskil ve Ortaköy olmak üzere Merkez ilçelerimizden ve sivil toplum örgütleri arasında yer alan,  çok güzel bir ekip kurduk. Geçmiş olduğumuz dönem ile çok farkı olmayan bir yönetim kurulu listemiz var.  Sadece 2 yönetim kurulu arkadaşımızın iş yoğunluğundan dolayı listemizde yer almadı, onlar da yine istişare kurulu üyemiz olarak yanımızdalar.

Özkök, 3. dönemimizde de bizleri yalnız bırakmayan, destekleyen tüm Ticaret Borsası üyelerimize ve hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyorum açıklamasında bulundu.

Başkanımıza Güveniyoruz Her Zaman Yanındayız

AK Parti İl Genel Meclisi ve Ticaret Borsası yönetim kurulu üyesi Abdi Okur, iki dönemdir başarılı bir performans sergileyen mevcut Başkan Hamit Özkök'ün, tek listeyle seçime  girmesi ve yeniden Ticaret Borsası Başkanı seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hamit başkanı güveniyor ve ona tam destek veriyoruz.  Aksaray Ticaret Borsası seçiminin Aksaray tarımına hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

Ticaret Borsası Üyelerimiz Başarılı Çalışmalara Büyük Teveccüh Örneği Gösterdiler

Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı ve Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Mahmut Aktürk de yaptığı açıklamada, Hamit Başkanla 8 yıl birlikte görev yaptıklarını belirterek,  Aksaray'ın ticaretinin çehresini değiştiren,  özellikle Buğday Pazarı denilen yerin tarım ticaret merkezi olması sağlayan, Aksaray  tarımına birçok yenilik  getiren önemli bir isimdir. kendisi ile birlikte çalışmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren

 Aktürk, Borsa Başkanı Hamit Özkök’ün “Ekonomik sıkıntılarla birlikte inşaatların durduğu bir dönemde bütün projelerini gerçekleştiren Aksaray’ın  ilçelerini kurmuş olduğu Tarım Ticaret Merkezleri. Hayvan park merkezi, Hayvan ticaret merkezi, Eskil’de yapılan 2.Tarım Ticaret Borsasıyla Aksaray'a yakışan birçok önemli hizmetler imza attığını Bu çalışmaları gören Ticaret Borsası üyelerimizde bugünkü seçime yoğun ilgi göstererek Hamit başkanımıza tam destek vererek, büyük bir teveccüh örneği gösterdiler. Yeni dönemde omzumuzda ki yük biraz daha ağır olacak, projelerimize çalışmalarımıza tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir çalışma temposu ile devam edeceğiz açıklamasında bulundu.

Aksaray Ticaret Odası Meclis Kurulu Listesi

  • Hamit Özkök
  • Aksaray Damızlık Keçi Koyun Yetiştiriciler Birliği
  • Aksaray Veterinerlik Hayvancılık Yem Gıda Ve Çiftlik Ekipmanları Sanayi Ticaret Limitet Şirketi
  • Ataroğlu Nakliyat Besicilik Odun Ve Kömür Ticaret Limitet Şirketi
  • Beşyapraklar Dış Ticaret Turizm Ve Sanayi Limitet Şirketi
  • Çaylı Yem Nakliye Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi
  • Hakan Volkan Otomotiv Kargo İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Limitet Şirketi
  • Kardeşler Tarım Ürünleri Ve İnşaat Malzemeleri Gıda Nakliye Sanayi Limitet Şirketi
  •  Okurlar Petrol Hayvancılık Tarım İnşaat Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limitet Şirketi
  • On Tar Tarım Ürünleri İnşaat Taşımacılık Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Limitet Şirketi
  • Sınırlı Sorumlu Hamidiye Alaca Tarımsal Kalkınma Kooperatifi
  • Şanlı Hububat Akaryakıt İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limitet Şirketi
  • Tüzünler Yem Sanayi Ticaret Limitet Şirketi
  • Yapılcanlar Tohumculuk Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limitet Şirketi

Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ağır: “3. Olağan Üstü Kongremiz Hayırlı Olsun”Önceki Haber

Ağır: “3. Olağan Üstü Kongremiz Hayırlı...

Aksaraylı Esnaf: “Eski Türkiye Diyorlar, Eski Türkiye Bundan İyi"Sonraki Haber

Aksaraylı Esnaf: “Eski Türkiye Diyorlar,...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar