Trafik Ekipleri Drift Atan Sürücüyü Bin Pişman Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trafik Ekipleri Drift Atan Sürücüyü Bin Pişman Etti
Aksaray'da dün akşam 19.45 sıralarında Alparslan Türkeş Bulvarı Atatürk Lisesi kavşağında ve ardından Toptancılar Sitesinde drift atarak trafiği tehlikeye atan şahsın ehliyetine el konulurken, aracı 2 ay trafikten men edildi. Drift suçundan sürücüye 20 bin 342 lira da para cezası kesildi.

Aksaray’da trafiğe açık alanda yolun ortasında duran gelin ve damadın etrafında drift atan sürücü, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülü ihbar üzerinde drift atan şahsa ceza üstüne ceza yağdırıldı. 

Olay, dün akşam saatlerinde Alparslan Türkeş Bulvarı Atatürk Lisesi kavşağında ve ardından Toptancılar Sitesinde yaşandı. İddiaya göre C.O. (26), arkadaşının düğün konvoyuna lüks aracıyla katılarak düğün aracını durdurdu. Gelin ve damadı aşağı indiren C.O., gelin ve damadın etrafında aracıyla drift atmaya başladı.

 

Hem Trafiği Tehlikeye Attı Hem Kendini Kameraya Çektirdi 

O anlar ise cep telefonuna saniye saniye yansıdı. Kendisini cep telefonu kamerasıyla kayda aldıran sürücü, bir de görüntünün altına "Hayırlı uğurlu olsun kardeşim" notunu yazarak sosyal medyada paylaştı. Bu sıralarda diğer araç sürücüleri de trafiği tehlikeye atan C.O.'yu beklemek durumunda kaldı.

 

20 Bin Lira Ceza Yedi, Ehliyetine El Konuldu, Aracı Trafikten Men Edildi 

Yaşanan ihbar üzerine Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri araştırmalarda bulunarak 16 CHN 46 plakalı aracı düğün salonunun önünde park halinde tespit etti. Araç 2918 sayılı KTK nın 67/1-d maddesinden bağlanarak 60 gün süre ile otoparka çekilirken, araç sürücü C.O.'ya  KTK'nın 67/1-D  ( Karayollarında dönüş kuralları dışında bilerek ve isteyerek aracın el freninin çekilmesi veya yönünün ani olarak değiştirilmesi, kendi etrafında döndürülmesi Dirift atmak) suçundan 20 bin 342 lira para cezası uyguladı. Şahsın ehliyetine 2 ay el konulurken, araç da 2 ay trafikten men edildi. Ayrıca şahıs hakkında TCK 179/2 maddesi gereği Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmaktan adli işlem yapıldı. Haber: Derviş Mehmet Uslu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eskilgücüspor'a İlk Talip ÇıktıÖnceki Haber

Eskilgücüspor'a İlk Talip Çıktı

Karacaer ve Güneş Ailesinin Mutlu GünüSonraki Haber

Karacaer ve Güneş Ailesinin Mutlu Günü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar