Tribün Lideri Kaya “Aksaray Belediyespor Yönetimini Kınıyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tribün Lideri Kaya “Aksaray Belediyespor Yönetimini Kınıyoruz”
TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz Aksaray Belediyespor'un 12.adamı 68 Gençlik Aksarayspor Taraftarlar Derneği Başkanı ve Tribün Lideri Ahmet Kaya, "Olaylar bize maal edilemez" diyerek spor kamuoyundaki eleştirilere net cevap verdi.

 TFF 3.Lig 2022-2023 sezonunun ilk maçında evinde konuk ettiği Osmaniyespor FK maçının ardından çıkan saha ve protokol tribünü olaylarının ardından çok sayıda taraftar hakkında yasal işlem başlatılması istendi. Spor kamuoyunda kısa sürede tepkilere neden olan olaylarda 68 Gençlik Taraftar Grubunun suçlu gösterilmesine binlerce sporsever tepki gösterirken, taraftar grubu haksızlık yapıldığı gerekçesi ile tribünden çekilmişti. Kamuoyunun merak konusu olan olayların ardından Kaya, sosyal medya hesabından eleştirilere ve merak konularına net cevap verdi.

Başkan Kaya, yaptığı açıklamada, "Son oynanan Osmaniyespor maçında çıkan olaylar sadece bizim grubumuz adına maal edilemez. Şeref tribününde yaşanan olaylarda kaç kişiye cezai işlem uygulandı. Osmaniye tarafından atılan tokmak, su şişesi, taş atanlara ve bu taraftan onlara karşılık veren kaç kişi işlem gördü. Saha içerisine yabancı madde atan kaç kişiye ceza geldi. Ben bize geldi bunlara neden gelmedi demiyorum kesinlikle, yani stadyumdaki bütün olayların içerisinde bizim evlatlarımız mı var? Bütün olaylar yaşanırken olayların sonunda yer alan ekibimiz günah keçisi ilan edildi. Emniyetin çoğunlukla bizim grubumuza verdiği cezaları art niyetli görüyoruz" dedi.

Kaya, “Bir Sözüm Daha Var”

Başkan Kaya, "bir sözüm daha var" diyerek açıklamasının devamında, "Buradan son sözüm 68 Gençlik'i yalnız bırakan görmediğim, duymadım, bilmiyorum diyerek toprağın altına kafasını sokanlar, işiniz düştüğünde aradığınız zaman bende sizlerin yaptığını yapacağım. Biz yıllardır bu takım için mücadele ediyoruz. Ömrümüzün çoğunu sizin boşuna dediğiniz bu yola harcıyoruz. Tek derdi memleket sevdasını diyar diyar duyurmak olan mücadele veren kardeşlerimizin sevdasına prangalar vuruluyor. Bu olaya duyarsız kalıp beklediğimiz desteği, ilgi ve çabayı göstermeyen Aksaray Belediyespor yönetimimi kınıyorum. Taraftar ne yaptıysa bu takım için yaptı" dedi.

Kaya, “Biz Fedakârsak Sizde Olacaksınız”

Başkan Kaya, takım yönetiminden fedakârlık beklediklerini belirterek, "Biz fedakârlık yapıyorsak sizde yapacaksınız. Bu işler sadece davul, forma alıp vermekle veya takımı memnun etmekle olmuyor. Bu yol çetin, bu yol dikenli ve çamurlu hani hep deniliyor ya birlik beraberlik olalım.

Sadece takımın ihtiyacı olmuyor, bazen taraftarda bu gücü arkasında görmek istiyor. Kardeşlerimize yapılan bu yaptırımlar iyileştirilmediği sürece 68 Gençlik olarak hiç bir oluşumda yer almayacağız" diye konuştu. Haber: Kemal Onur Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ak Parti Teşkilatları Şehrin Her Noktasında Fedakârca ÇalışıyorÖnceki Haber

Ak Parti Teşkilatları Şehrin Her Noktası...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Partili Kadınlarla BuluştuSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Partili Kadınla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar