Türk Büro-Sen Başkanlığına Mollaoğlu Seçildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Büro-Sen Başkanlığına Mollaoğlu Seçildi
Türk Büro-Sen Aksaray Şubesi 5. Olağan Kongresi Aksaray Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Kongrenin açış konuşmasını yapan 3 dönem Türk Büro-Sen şube başkanlığı görevini sürdüren mevcut Başkan Cemal Çınar  “35 yıldır devletime hizmet ettikten sonra hepinizin bildiği gibi emekli oldum. Büyük bir özveriyle ve değerli üyelerimizin destekleriyle sürdürdüğüm görevi bugün genç kardeşlerime devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Türk Büro-Sen her zaman, her zorluğa rağmen memurunun yanında olmuş ve onların haklarını savunmuştur. Yeni yönetime şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Aktaş  “Memurlara Verilen Hiçbir Söz Tutulmamıştır”

Aksaray Büro-Sen Şube Başkanlığına aday olan Oğuz Aktaş da bir konuşma yaparak “Yaptığımız sendikal mücadale dar kalıplara sığmamış, sosyal ihtiyaçların gerisine düşmemiş, çağın ihtiyaçlarından geri kalmamıştır. Türkiye Kamu-Sen 29 yıllık sendikal çalışmalarımızda bir çok zorluğa rağmen yılmadan çalışmış, memurlarımızın her türlü hakları için bir çok zorlu mücadele versek de maalesef yetkisiz ellerde memurlarımız hala bir çok haklarını alamamıştır. Genel Başkanımızın ek zam ve refah payı talebi karşılık bulmadı. Bizlere verilen bir çok söz yerine getirilmedi. 3600 Ek Gösterge çalışması mutlak suretle değerlendirmeye alınmalıdır. Ekonomideki gelişmelere bakıldığında memurlarımız için istenen ek zam, refah payının ne kadar önemli bir istek olduğu ortaya çıkmıştır. Memurlarımız etkisiz ellerde maalesef haklarını alamamaktadır. Memurlarımızı bir an evvel etkisiz sendikadanın elinden kurtarmalıyız. Memurlarımız için bir hizmet yarışındayız. Bugün burada bu yarışa aday olan arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Çölkesen  “Birlikte Çalıştık Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Kongreye davetli olarak katılan MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen kısa bir konuşma yaptı. Çölkesen “Bu zamana kadar olduğu gibi MHP İl, ilçe ve Ülkü ocaklarımızla birlikte birlik ve beraberlikle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Memurlarımızın her zaman haklarından yana olan Kamu Sen ve Büro-Sen ile omuz omuza çalışmalarımız bu kongre sürecindende sonra devam edecektir” şeklinde konuştu.

Büro Sen Başkan Adayı Mollaoğlu Birlik Ve Beraberlik Mesajı Verdi

Büro Sen Başkan Adayı Ahmet Mollaoğlu yaptığı konuşmada “Bugün demokrasinin bir gereği olan seçim için toplanmış bulunmaktayız. Katılan tüm misafirlerimize ve delegelerimize teşekkür ederim. Sendikal çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.

Nevşehir, Niğde ve Aksaray’dan oluşan 112 kişilik delege seçimlerde oy kullandı.

Delegelerin oy kullanmasının sona ermesinin ardından yapılan sayımda 59 oy alan  Ahmet Mollaoğlu, Türk Büro-Sen Aksaray Şube Başkanı seçildi.

 

Yapılan seçimin ardından Başkan Olan Mollaoğlu “Demokrasinin gereği olan seçimizi gerçekleştirdik. Tüm delegelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum. Demokrasi kazandı. Memurun vekili olmaya taliptik, memurlarımızın her türlü haklarını savunmaya devam edeceğiz. Diğer aday arkadaşıma ve yönetim listesinde bulunan arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Hep birlikte haklı mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 Kafede Yüksek Ses Kavgası Önceki Haber

 Kafede Yüksek Ses Kavgası 

Son Dakika… Aksaray'da Tartıştığı Kişiyi Pompalı Tüfekle Vuran Şahıs Polisten Kaçamayınca Tüfeği Başına DoğrulttuSonraki Haber

Son Dakika… Aksaray'da Tartıştığı Kişiyi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar