Uyuşturucu Firarileri 6 Ay Sonra Yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uyuşturucu Firarileri 6 Ay Sonra Yakalandı
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele kapsamında dikkatli çalışmaları neticesinde edindikleri bilgiler ile 6 ay önce çökerttiği uyuşturucu çetesi dosyasında firari olan 2 kişi düzenlenen operasyon ile yakalanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray ve İstanbul’da uyuşturucu imal ederek ticaretini yaptığı belirlenen bir çeteye 6 ay önce Aksaray ve İstanbul’da eş zamanlı operasyon düzenlenmiş ve 26 şüpheliden 24’ü yakalanarak adli mercilere gönderilmişti.

6’sı Tutuklandı

Operasyonda şüphelilerin ev, iş yeri ve üzerlerinde yapılan aramalarda 5 adet tabanca, 3 adet tabanca şarjörü, 8 adet tabanca fişeği, 5 adet av tüfeği, 103 adet av tüfeği  kartuşu, 42 adet uyuşturucu hap, 33 gram çeşitli uyuşturucu maddeler, 13 adet uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanma aparatı, suçtan elde ettiği değerlendirilen bir miktar para, 1 adet flaş bellek, 10 adet cep telefonu ve 10 adet sim kart ele geçirilmişti. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 24 şüpheliden 6’sı tutuklanarak cezaevine  gönderilmiş 2 firari şahsında aramasına devam edilmişti.

2 Firari Kıskıvrak Yakalandı

Operasyonda firari olan 2 şüphelinin aranması için çalışmalarını sürdüren Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptığı çalışmalar neticesinde İ.A. ve M.G.A. isimli şüphelilerin Hürriyet Mahallesi'nde bir evde olduklarını tespit ederek Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde eve operasyon düzenledi. Operasyonda 2 firari şüpheli de kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. İkamette yapılan aramada 1 adet tabanca, 8 adet tabanca fişeği, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Haber: Muhammet Küçüker


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Neden Burada Olduğumuzu Biliyoruz”Önceki Haber

“Neden Burada Olduğumuzu Biliyoruz”

Başkan Koçak, “Çiftçi 2021 Desteklerinin Açıklanmasını Bekliyor”Sonraki Haber

Başkan Koçak, “Çiftçi 2021 Desteklerinin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar